Ήττα και στην Ολλανδία για τον ΑΠΟΕΛ [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Δεν τα κατάφεραν οι γαλαζοκίτρινοι στο αγώνα με την Άγιαξ για την 6η αγωνιστική του ChampionsLeague, στην Ολλανδία.

 

Ο ΑΠΟΕΛ, ήθελε νίκη για να πάρει την 3η θέση και να συνεχίσει στο EuropaLeague, όμως δεν τα κατάφερε, αφού ο Άγιαξ τον διέσυρε με 4-0, έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης.

Το αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν, πάντως, μόνο ο αποκλεισμός αλλά και το γεγονός ότι χάλασε την καλή του εικόνα.

Ελαφρυντικά, βέβαια, υπάρχουν αφού ο Μαντούκα έμεινε στον πάγκο και δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί ενώ οι Ντε Βινσέντι και Τζεμπούρ δεν ήταν καν στην αποστολή κι έμειναν στην Κύπρο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο αγώνας, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σταθεί κόντρα στον Άγιαξ μόνο για τα είκοσι λεπτά. Από αυτό το σημείο κι έπειτα άρχισε να οπισθοχωρεί και στο χειρότερο χρονικό σημείο δέχθηκε το πρώτο γκολ. Στο 44’ ο Αντωνιάδης έκανε πέναλτι στον Μίλικ, ο Σόνε το εκτέλεσε εύστοχα και έστειλε τους Ολλανδούς με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Άγιαξ έκανε διαρκώς επιθέσεις και ο ΑΠΟΕΛ απλά περίμενε… πότε θα δεχθεί κι άλλα τέρματα.

Στο 50’, οι Ολλανδοί έκαναν την πρώτη σοβαρή τους επίθεση στην επανάληψη και έφτασαν στο δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σόνε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 53’ έγινε επίθεση από τα αριστερά στην οποία ο Άγιαξ έκανε ότι ήθελε την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, βγήκε η σέντρα και ο Κλάασεν δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει με κεφαλιά. Το τελικό 4-0, διαμορφώθηκε στο 74’ από τον Μίλικ. Έτσι, ο Άγιαξ ως τρίτος προχωράει στο Europa League και ο ΑΠΟΕΛ μένει εκτός Ευρώπης.

Τα γκολ του αγώνα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ