To Facebook ψάχνει τρόπο να μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας

Article featured image
Article featured image

Ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η εταιρεία του ψάχνει τρόπους να επαναφέρει την λειτουργία του κουμπιού που δηλώνει ότι μια δημοσίευση δεν αρέσει στον χρήστη. 

 

Μιλώντας μπροστά στο κοινό στα γραφεία της εταιρείας στο Πάλο Αλτο, ο ιδρυτής του Facebook απάντησε στις ερωτήσεις των ακροατών που έθεσαν ερωτήματα για την βελτίωση των υπηρεσιών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι η εταιρεία του προσανατολίζεται στην επαναφορά της λειτουργίας του κουμπιού dislike. 

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά αυτή η επαναφορά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αιτήματα των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος που θα προφυλάσσει τις αναρτήσεις των χρηστών από κακόβουλες προθέσεις. « Πολλές φορές οι άνθρωποι μοιράζονται πράγματα στο Facebook που αφορούν θλιβερές στιγμές της ζωή τους. Συχνά οι χρήστες μας λένε ότι δεν αισθάνονται άνετα πατώντας« like », επειδή το « like »δεν εκφράζει το κατάλληλο συναίσθημα.», τόνισε. 

Τέλος, δήλωσε ότι η εταιρεία θα βρει ένα τρόπο που θα επιτρέψει στους χρήστες να εκφράζουν μια μεγαλύτερη γκάμα συναισθημάτων ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στον πόλεμο που ξεκίνησε το Facebook στις εταιρείες που παρέχουν πακέτα για περισσότερα like σε αναρτήσεις εταιρειών. « Είναι o μόνος τρόπος για να ικανοποιήσουμε τις σοβαρές εταιρείες που διαφημίζονται στο Facebook», δήλωσε χαρακτηριστικά. 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ