Κυκλοφορεί το Super Christmas The Album! [μέσω της κυριακάτικης Σημερινής]

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή στο καλύτερο χριστουγεννιάτικο πακέτο της εφημερίδας «Η Σημερινή», σε 1η αποκλειστική κυκλοφορία, το Super Christmas Concert!

Ο Super FM, ο πρώτος μουσικός σταθμός της Κύπρου, διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου το Super Christmas Concert 2014, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική γιορτή. Από το Στάδιο Ελευθερία - Τάσσος Παπαδόπουλος όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία πέρασαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, με guest star τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι χριστουγεννιάτικες λοιπόν μελωδίες και τα κάλαντα που ερμήνευσαν στο Super Christmas Concert οι δημοφιλείς καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία συγκεντρώθηκαν σε ένα δίσκο. Ένα δίσκο με τη συμμετοχή των: Kings, Otherview, Γιώργου Γιαννιά, Στέλλας Καλλή, Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, Χρήστου Μενιδιάτη, Γιώργου Παπαδόπουλου, Στέφανου “Doody” Χριστοφόρου, Γιώργου Τσαλίκης. Και… τη Νατάσα Θεοδωρίδου ως guest star.

Επίσης, συμμετέχει επίσης η Παιδική Χορωδία από το εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ τη Διεύθυνση Παραγωγής & την Καλλιτεχνική Επιμέλεια ανέλαβε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Βρες το αυτή την Κυριακή αποκλειστικά στο πακέτο της Σημερινής με μόνο 2 ευρώ επιπλέον! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ραδιομαραθώνιο.

 

 


Σχετικα

Το βίντεο με την ομιλία της Ελένης είναι ότι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο είδαμε τελευταία

Να μια ανατρεπτική κυπριακή εκστρατεία

Μαθητές στην Κύπρο φτιάχνουν ρομπότ που θα χορεύει κυπριακούς χορούς

Τι αλλάζει στα πανεπιστήμια της Ελλάδας

2019 μ.Χ. και ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα

Η viral φωτογραφία με τη «θεά» Ελληνίδα μάνα