Made in Cyprus προτάσεις για δώρα [Και 10 freebies από μας για σένα]

Article featured image
Article featured image

Αυτά τα Χριστούγεννα εμείς θα στηρίξουμε τα ντόπια προϊόντα για να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, γι’ αυτό βγήκαμε στο σεργιάνι να δούμε τι παίζει εκεί έξω.

 

Φτιάξαμε ένα shortlist απ’ τα καλύτερα που βρήκαμε εκεί έξω και σας τα προτείνουμε.

Μαζί χαρίζουμε και δέκα βιβλία δώρο, στους δέκα πρώτους που θα μας στείλουν τις ευχές τους για «Καλά Χριστούγεννα» μέχρι τις 25 του μήνα!





ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Απ’ το κουκλίστικο παραδοσιακό καφενείο «Το μπακάλικο του Χαψή» μπορείς να παραγγείλεις το πακέτο σου με παραδοσιακά προϊόντα. Τέλειο δώρο για όσους εκτιμούν τις ντόπιες γεύσεις, με τις συγκεκριμένες να προέρχονται από τον Αγρό. Μαρμελάδες, παφίτικα καρύδια, κρασί κυπριακό, βότανα του τόπου μας και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου, με το πακέτο να ‘ναι ευέλικτο, στην τιμή που το θες εσύ. Συνομιλώντας με τον Μάριο Χαψή και λέγοντάς του τι και για ποιον προορίζεται το δώρο, θα σου δώσει και την αντίστοιχη ιδέα.  







 

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Ο Μιχάλης φτιάχνει τα ωραιότερα και πιο ευφάνταστα χειροτεχνήματα και η επωνυμία ARTichoke τα φέρνει κοντά σου. Σε εξαιρετικές τιμές, όλα αυτά που μπορείς να χαρίσεις σ’ αυτούς που αγαπάς από ανακυκλώσιμα και άλλα υλικά, με βιντάζ διαθέσεις και πολλή πολλή φαντασία. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κηροπήγια, καδράκια με τις αγαπημένες σου ατάκες και sur mesure δωράκια όπως εσύ τα θες.



 

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΙΕΤΑΙ

Ο ταλαντούχος Κύπριος street artist που βρίσκεται πίσω από τη φίρμα Romeotees, άρπαξε όλα αυτά που ένας κύπριος μόνο μπορεί να καταλάβει και τα ‘κανε t-shirts. Πολύ κουλ δώρο για εξίσου κουλ άτομα που πραγματεύονται με χιούμορ την κυπριακή πραγματικότητα. Διάλεξε απ’ την μεγάλη συλλογή που φιλοξενείται στην σελίδα του και κάνε ονλάιν την παραγγελία σου. Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται βρεφικά φορμάκια, τσάντες και άλλα.



ΚΟΥΛ ΜΕΓΑΦΩΝΑ MADE IN CYPRUS

Οι Chris Καρπής και Αγιάννης Χριστοφίδης είναι τα πρόσωπα πίσω απ’ την δημιουργία του φορητού ηχοσυστήματος «Boombot», ενός φορητού μεγάφωνου με εξαιρετικό ήχο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι φτιαγμένο από ξύλο, συνδέεται με το κινητό και το κομπιούτερ σου μέσω usb και το κάθε κομμάτι είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για τον κάτοχό του. Μάθε περισσότερα στη σελίδα τους.



 

ΑΠ’ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ

Λατρεύουμε πραγματικά οτιδήποτε φτιάχνει το εργαστήρι που φέρει την επωνυμία Eden Workshop και ‘χει τη βάση του στο Τσέρι. Πολύ προχωρημένα και σύγχρονα αντικείμενα για το σπίτι, από φωτιστικά μέχρι καρέκλες και καδράκια. Δείτε την ιστοσελίδα του Eden και ακολουθήστε στο facebook για ακόμα περισσότερο υλικό απ’ τις δραστηριότητές του.

 



ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ

Το second-hand & vintage κατάστημα της Νίκολα Καρατζιά βρίσκεται στο τριγωνάκι Αγλαντζιάς και είναι ένα κουκλί. Εκεί θα βρεις από vintage και old stock ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι εξαιρετικής ποιότητας second hand κομμάτια σε εξίσου εξαιρετικές τιμής. Απ’ το Relove this μπορείς να παραγγείλεις και ονλάιν αλλά εμείς προτείνουμε βόλτα απ’ το μαγαζί και τσάι με την ιδιοκτήτρια. Για τις γιορτές τα χέρια σου μπορεί να λύσει και ένα voucher απ’ το κατάστημα.  







 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΙΣ

Μια εκ ολοκλήρου κυπριακή παραγωγή απ’ την εκδοτική εταιρία a bookworm publication. Η έκδοση Fashion Portfolio φιλοξενεί την δουλειά 45 κύπριων σχεδιαστών και αποτελεί το ιδανικό δώρο γι’ αυτούς που αγαπούν το φωτογραφικό βιβλίο. Δες περισσότερα στο βίντεο και στη σελίδα της έκδοσης.



 

Επιπλέον μπορείς να στείλεις e-mail info@cityfreepress.com.cy με τα στοιχεία σου [ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου] και να μας ευχηθείς «Καλά Χριστούγεννα» μέχρι τις 25 του μήνα κι εμείς θα κληρώσουμε 10 βιβλία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ