Ολοκαίνουριο κατάστημα CINNABON [στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Κάψαλο]

Article featured image
Article featured image

Η υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Κάψαλο υποδέχτηκε και αυτή με την σειρά της το νέο κατάστημα CINNABON, εμπλουτίζοντας έτσι την καθημερινή εμπειρία ψωνίσματος των επισκεπτών της.

 

Από τις 11 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κάψαλου μπορούν να απολαμβάνουν μαζί με τα ψώνια τους και μια μεγάλη ποικιλία των αγαπημένων ρολών κανέλας των καταστημάτων CINNABON, εντός της υπεραγοράς.

Σε δήλωση του ο κ. Γιώργος Θεοδότου, Marketing Manager των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανέφερε πως «Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη που προσφέρουν οι πελάτες τους. Το νέο κατάστημα CINΝABON στον Κάψαλο υπόσχεται αναμφισβήτητα μια νέα μοναδική εμπειρία τόσο για ένα άνετο όσο και για ένα ευχάριστο και νόστιμο ψώνισμα».

Τα Cinnabon είναι γνωστά για τα παγκοσμίου φήμης ρολά κανέλλας, την μυστική συνταγή της κρέμας επικάλυψης με cream-cheese και τη θρυλική κανέλλα Makara ή ρολό με πλούσια γεύση σοκολάτας, καραμέλας με καρύδια ή ποικιλία φρούτων.

Στα Cinnabbon θα σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων Cupcakes, τραγανής σφολιάτας κανέλλας και λαχταριστές μπουκίτσες ρολών, Cinnabon bites.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ