Στηρίζει με περηφάνια τους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες η Microsoft Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Στο πλευρό της Κυπριακής Ομάδας των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται η Microsoft Κύπρου, στηρίζοντας με περηφάνια τους αθλητές που αγωνίζονται και προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την ευγενή άμιλλα και το σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση.

 

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η Microsoft Κύπρου στηρίζει διαχρονικά την Κυπριακή Ειδική Ολυμπιακή Ομάδα με δωρεάν λογισμικό, ενώ καθώς επίσης έχει χορηγήσει τον αθλητή Δημήτρη Νεανίδη, που αγωνίζεται στο άθλημα της ποδηλασίας. Ο Δημήτρης έλαβε μέρος στους Ευρωπαϊκούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες τον Σεπτέμβριο του 2014 χαρίζοντας στην Κύπρο δύο χρυσά μετάλλια, στα αγωνίσματα των 500μ και 1χλμ.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Adopt an Athlete», η Microsoft Κύπρου είναι χορηγός του αθλητή Νίκου Λιμνιώτη ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο ποδόσφαιρο στους Διεθνείς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Los Angeles των HΠΑ το 2015. Η Microsoft Κύπρου στηρίζει επίσης την Κυπριακή Ομάδα με ειδική χορηγία για τα μετάλλια, τις φανέλες και τα καπελάκια για τους αγώνες που πραγματοποιούνται στην Κύπρο, ενώ το προσωπικό της εταιρείας συμμετέχει εθελοντικά στη διοργάνωση και στήριξη των εθνικών αγώνων.

Σε διεθνές επίπεδο, η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ένα παγκόσμιο τριετές πρόγραμμα συνεργασίας με τους Ειδικούς Ολυμπιακούς, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό την αναβάθμιση του συστήματος λογισμικού και του συστήματος διαχείρισης των αγώνων σε Cloud, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα, έτσι ώστε οι αθλητές και όσοι τους στηρίζουν να πετύχουν περισσότερα.

Σε δήλωσή του, ο αθλητής Δημήτρης Νεανίδης ανάφερε: «Τίποτα δεν θα ήτανε εφικτό χωρίς τη βοήθεια από τη Microsoft. Microsoft you are the best - μου έδωσες την ευκαιρία να νικήσω!».

Από πλευράς της, η Citizenship Lead της Microsoft Κύπρου, κα. Laura Anne Ker-Lindsay, είπε: «Η Microsoft Κύπρου, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει με περηφάνια τους Κύπριους αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών. Οι αθλητές αυτοί αποτελούν αυθεντικό παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθαι, της πραγματικής αξίας του Ολυμπισμού, γιατί βασίζονται στην αλληλεγγύη, στην κατανόηση και στην αποδοχή της διαφορετικότητας.» 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ