Cara Delevingne και Pharrell Williams τραγουδούν για την Chanel [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Συζητήθηκε πολύ στον χώρο της μόδας. Προέκυψε αρκετό buzz για το film του Karl Lagerfeld.



Ο λόγος για το τελευταίο short film του Karl Lagerfeld, «Reincarnation» που στην ουσία λειτουργεί (και) σαν βίντεο κλιπ του «CC The World», τραγούδι το οποίο ο Pharrell Williams έγραψε ειδικά για την περίσταση.

Στο Reincarnation ο Pharrell και η Cara ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο ενσαρκώνοντας έναν Αυστριακό αυτοκράτορα και τη βασίλισσά του και επιδιδόμενοι σε ένα ατμοσφαιρικό βαλς (που προς το τέλος μετατρέπεται σε κάτι σαν swag).

Το σύντομο φιλμ ξεκινάει ακολουθώντας την Geraldine Chaplin να επιστρέφει στον ρόλο της ως Coco Chanel. Ο τόπος είναι ένα αυστριακό θέρετρο όπου η Chanel κάνει τις διακοπές της, όταν η στολή του elevator boy (Pharrell) της δίνει την έμπνευση για τη δημιουργία του περιβόητου τουΐντ σακακιού.

Στο μεταξύ η Delevingne παίζει μία σερβιτόρα-πειραχτήρι, ώσπου έρχεται η ώρα του ονείρου και οι πρωταγωνιστές ξαναγεννιούνται ως το αυτοκρατορικό ζευγάρι Franz Joseph ο Ά και Εlisabeth «Sisi». Για να δούμε...

Το φιλμ προβλήθηκε χθες στο Metiers d’Art show στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, σε ένα παλάτι του 18ου αιώνα που στεγάζει το ξενοδοχείο Schloss Leopoldskron.

 

 



 



 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ