Δείξε μου τη στάση σου, να σου πω τι είσαι!

Article featured image
Article featured image

Η στάση που προτιμά δεν είναι κάτι που δεν πρέπει να αξιολογήσεις. Τουναντίον. Διάβασε και μάθε!

WOMAN ON TOP

Κοίταξε, υπάρχει η πιθανότητα να βαριέται και να προτιμά να κάνεις εσύ την αερόβια άσκηση. Αν αυτή η προσέγγιση δεν χαρακτηρίζει τον καβαλάρη σου, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι λάτρης του στήθους και γουστάρει σας τρελός το κωλαράκι σου. Επίσης του αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες. Κοινώς του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, άρα έχει αυτοπεποίθηση, κατά πάσα πιθανότητα πολύ χιούμορ και αξιοσημείωτη ευστροφία. Όταν γεμίσει το μάτι του -και το μυαλό του- εικόνες, θα σε βάλει κάτω. Να είσαι σίγουρη.

4x4

Σε αυτή τη στάση ο έτερος επιβεβαιώνει την προτίμηση στο «κωλαρίνο», αλλά ψιλοαδιαφορεί για το στήθος. Επίσης δείχνει πως είναι βαρετός άδρωπος. Θέλει τον έλεγχο και του αρέσει να δείχνει πόσο απολαμβάνει να καθορίζει τα πάντα.

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Αν προτιμά το ιεραποστολικό, μάνα μου είναι πολύ καλός, γλυκός, ερωτευμένος και κάνει έρωτα με συναίσθημα. Σε θέλει και επιδιώκει να σε κοιτάζει, να παρατηρεί εσένα και τους μορφασμούς σου για να εξασφαλίσει την απόλαυσή σου. Πόσο γλυκό, πόσο αγαπησιάρικο, πόσο ιδανικό. Καπάρωσέ τον.

POT-POURRI

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να καθησυχάσω όλες εσάς που δεν μπορούσατε να αποφασίσετε ποια από όλες τις προαναφερθείσες ταιριάζει καλύτερα στον έτερό σας. Υπάρχει και η κατηγορία αυτή που προτιμά λίγο από όλα. Η κατηγορία των ανδρών που δεν θέλουν να βαρεθείτε, θέλουν να σας ικανοποιήσουν, θέλουν να σας εντυπωσιάσουν και θέλουν όταν τελειώσει να ζητωκραυγάσετε: άξιος, άξιος. Μπράβο σας αν τον βρήκατε. Καλή επιτυχία… να τον κρατήσετε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ