Open your mind, before you open your mouth

Article featured image
Article featured image

Πρόταση γραμμένη πάνω σε μπλουζάκι είναι η παραπάνω. Αποτελεί όμως και ένα χρυσό κανόνα, αν θέλετε να παραμείνετε με το έτερον ήμισυ. Αυτή η στήλη αγαπά τους άντρες, για αυτό και τους βοηθά να βελτιώσουν τις σχέσεις με τα κοριτσάκια τους. Αν πάλι θέλουν να «σουτάρουν» τα γυναικάκια που έχουν δίπλα τους, σας δίνουμε πέντε ατάκες-φωτιά.

#1 Ηρέμησε!

Βλέπεις ότι δεν είναι καλά. Καταλαβαίνεις ότι είναι στενοχωρημένη, αγχωμένη, απηυδισμένη, ότι τα έχει πάρει στο κρανίο. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να την ακούσετε να σας λέει τον πόνο της. Μην την διακόψετε για να της πείτε τη γνώμη σας γιατί δεν την θέλει. Μην της κάνετε ερωτήσεις που μπορεί να την εκνευρίσουν περισσότερο. Δεν είναι ανάγκη να της πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση της. Πάνω από όλα όμως ποτέ μην της πείτε «ηρέμησε». Κατά πάσα πιθανότητα θα το περάσει για ειρωνεία και θα πληρώσετε εσείς τη νύφη. Θα γίνει έξαλλη και θα βγάλει τα νεύρα της πάνω σας. Θέλετε να το ρισκάρετε;

#2 Έχεις περίοδο;

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή την ερώτηση. Τάχα τι; Τρώει σαν ζώο; Τι; Μήπως επειδή είναι τσίτα και όλα της φταίνε; Είναι αδιάθετη. Πονάει, αισθάνεται άσχημα, νιώθει χίλια δυο πράγματα και έχει εσάς, τον εκλεκτό της καρδιά της, να τη ρωτάτε αν έχει περίοδο και να της το τρίβετε μες στη μούρη; Τάχα είσαι τόσο ενοχλητική που κάνεις «μπαμ» από μακριά; Αν σε στείλει να της αγοράσεις σερβιέτες και ταμπόν από το περίπτερο της γειτονιάς, θα φταίει; Δεν θα φταίει!

#3 Δεν ξυρίστηκες;

Το ότι οι άντρες γίνατε ξαφνικά γκουρού της αισθητικής και της καλοζωίας, γιατί χρησιμοποιείτε κρέμα προσώπου, με ξεπερνά. Αν υπάρχουν τριχούλες είναι επειδή πρέπει να μεγαλώσουν πριν μπορέσει να της αφαιρέσει. Αν πλέον δεν επισκέπτεται την αισθητικό της όσο συχνά και η ίδια θα ήθελε, ενδεχομένως να συμβαίνει γιατί ως «γυναίκα του σπιτιού» αυτή και ως «στα-αρ#$ια-μου-όλα-δεν-κάνω-τίποτα-στο-σπίτι-kind-of-guy» εσείς, δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο για τον εαυτό της, σε αντίθεση με εσάς.

#4 Έτσι θα βγεις έξω;

Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας. Μπορείτε να διαφωνήσετε με την κοντή φούστα, το καυτό σορτσάκι, τη διάφανη μπλούζα και το υπερβολικό ντύσιμο. Μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας και να δηλώσετε πως κάτι δεν σας αρέσει, δεν είναι του γούστου σας, το θεωρείτε υπερβολικό. Δεν μπορείτε όμως να τη χαρακτηρίσετε «κκιλιτζίρα», «χωρκάτισσα», «ξιαξού», «παρταλοφύτιλη», πατσαβούρα. Πρώτον δεν έχετε τις γνώσεις, δεύτερον δεν έχετε τον τρόπο και τρίτον φορούσατε λευκά loafers πριν σας εντάξει στον κόσμο τού color blocking που ακόμη δεν ξέρετε τι είναι, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό υιοθετήσατε. Στην τελική βγάλ' την για ψώνια, εξυπνάκια!

#5 Πάχυνες;

Αν δεν έχετε τάσεις αυτοκτονίας ή αν δεν θέλετε να χωρίσετε, καλό θα ήταν να μην της πείτε κάτι τέτοιο. Στην ερώτηση που θα σας κάνει μπορείτε να είστε ειλικρινής, αλλά ευγενικός. Μπορείτε να της πείτε ότι είναι πολύ όμορφη, πως ενδεχομένως να έχει πάρει κάποια γραμμάρια, αλλά να κλείσετε την πρόταση λέγοντας πως είναι πανέμορφη και αν θα ήθελε να τα χάσει, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή και πως θα τη βοηθήσετε όπως σας το ζητήσει. Οτιδήποτε άλλο απλώς αποτελεί μαχαίρι στην καρδιά, το οποίο στριφογυρίζετε. Δεν έχετε τον κολλητό σας απέναντί σας να του πείτε «ναι ρε μα$@κα, έγινες βόρτος, γαμώτο!». Αυτός έχει πουλάκι και είναι παχύδερμο. Αυτή είναι το κοριτσάκι σας και έχει ευαισθησίες. Κόψτε τις μα&#κίες λοιπόν, αν δεν θέλετε να περιοριστείτε σε αυτές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ