Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ με ανώτατους αξιωματικούς έκανε ο Κασιδιάρης

Article featured image
Article featured image

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών που βρίσκεται εντός του χώρου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στην Κατεχάκη, φέρεται να έκανε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης καθώς και οι συνοδοί του.Οπως αναφέρει tovima.gr, o Κασιδιάρης, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη οπότε και είχε εκδιωχθεί, τώρα έγινε «αποδεκτός» από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που παρέστησαν στην ακολουθία της Ανάστασης.

 

Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη. Ο υπόδικος για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής αποχώρησε λίγη ώρα μετά την Ανάσταση.

 

Η εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών είναι μεν ενοριακή αλλά ανήκει στον χώρο του υπ. Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Χωροταξικά βρίσκεται πάντως κοντά στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.Σύμφωνα με tovima.gr, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σημείωσε πως «ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ