Ένα φεστιβάλ για νέους καλλιτέχνες

Article featured image
Article featured image

Το Little Box Theatre σε συνεργασία με το ίδρυμα ΑΡΤος και τη σχολή Καλών Τεχνών Αιγαία παρουσιάζουν το 1ο Φεστιβάλ Νεανικής Τέχνης Λευκωσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στο χώρο που στεγάζεται το ΑΡΤος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το Φεστιβάλ Νεανικής Τέχνης δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια δημιουργική πλατφόρμα για τους νέους (4-35 ετών) καλλιτέχνες της Κύπρου. Πρόκειται για ένα πλούσιο τριήμερο με επαγγελματίες και ερασιτέχνες περφόρμερς, ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και εικαστικούς και με την ελπίδα να προωθήσει και να ενθαρρύνει τους νέους να συνεχίσουν την καλλιτεχνική τους ασχολία».  



Επιπλέον, το πολύ χαμηλό εισιτήριο (μόνο €1) επιτρέπει στο κοινό ανεξαρτήτου ηλικίας και οικονομικής κατάστασης να απολαύσει θέατρο, μουσική, χορό και τέχνη χωρίς όρια. «Προσφέρονται επίσης εργαστήρια από επαγγελματίες καλλιτέχνες με τιμή κάτω από €5 συμμετοχή, ώστε οι νέοι, καλλιτέχνες και μη, να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αναπτύξουν διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις».  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στο www.youthfestivalcy.com ή να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 99832370 και 22445455 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ