Με υδάτινη αψίδα υποδεχόμαστε την πρώτη πτήση της Qatar Airways

Article featured image
Article featured image

Στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας αναμένεται να αφιχθεί στις 11.30 η πρώτη πτήση της Qatar Airways.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής, δήλωσε ότι το γεγονός αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμός στις προσωπικές προσπάθειες του αείμνηστου Υπουργού Συγκοινωνιών, Τάσο Μητσόπουλου.

Ο κ. Ασπρής, εκ μέρους της Hermes Airports, άδραξε την ευκαιρία να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Τάσο Μητσόπουλο, που σήμερα η προσπάθεια του αποφέρει καρπούς.

Οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου Λάρνακας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα υποδεχθούν την παρθενική πτήση σχηματίζοντας μία υδάτινη αψίδα μέσα από την οποία θα διέλθει το αεροσκάφος.

Πρόκειται για μία διεθνή πρακτική υποδοχής νέων αεροπορικών εταιρειών.

Θ’ ακολουθήσει διάσκεψη τύπου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Θα παραστούν ο CCO της Qatar Airways Marwan Koleilat και ο CEO της Hermes Airport Wesley Porter.

Το δρομολόγιο Ντόχα-Λάρνακα θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, θα μεταφέρει επιχειρηματίες και τουρίστες και θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus Α320.

Σύμφωνα με τον κ. Ασπρή τα δρομολόγια της Qatar Airways θα ενισχύσουν περαιτέρω την προσβασιμότητα της Κύπρου στις αγορές της Άπω Ανατολής.

Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Hermes Airports εξέφρασε την ελπίδα και η Qatar Airways ν’ αξιοποιήσει τη δυνατότητα της «πέμπτης ελευθερίας», που της έχει παραχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, για εκτέλεση, δηλαδή, πτήσεων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με αφετηρία τα κυπριακά αεροδρόμια και κυρίως αυτό της Λάρνακας.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ