Ένα χρόνο στη στενή ο Chris Brown

Article featured image
Article featured image

Ο τραγουδιστής της hip hop Chris Borwn καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους από δικαστήριο του Λος Αντζελες επειδή παραβίασε την αναστολή που του είχε δοθεί μετά την επίθεσή του εναντίον της πρώην συντρόφου του, της Ριάνα, το 2009.

Ο Αμερικανός σταρ, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει οκτώ μήνες φυλάκισης για διάφορα αδικήματα, θα παραμείνει για άλλους τέσσερις μήνες στη φυλακή όπου κρατείται από τα μέσα Μαρτίου, αφού τον έδιωξαν από ένα κέντρο αποτοξίνωσης.

Επιπλέον, θα παραταθεί η περίοδος επιτήρησής του μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Ο 24χρονος τραγουδιστής βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση από τη βραδιά της απονομής των Βραβείων Γκράμι, τον Φεβρουάριο του 2009, όταν είχε χτυπήσει τη Ριάνα. Τότε είχε καταδικαστεί σε 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας και πενταετή επιτήρηση. Το δικαστήριο του Λος Άντζελες του επέβαλε να συμπληρώσει άλλες 1000 ώρες εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα.

Ο Brown κινδυνεύει πάντως να καταδικαστεί σε άλλους έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο επειδή φέρεται, μαζί με τον σωματοφύλακά του, ότι ξυλοκόπησε έναν θαυμαστή του σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον, πέρσι τον Οκτώβριο. Η δίκη του για την υπόθεση αυτή έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ