4ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης από την Green Dot Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Η Green Dot Κύπρου θα πραγματοποιήσει το «4o Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης» του Οργανισμού το οποίο έχει ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και διοργανώνεται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η εκπαίδευση του κοινού και ιδιαίτερα των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Το Φεστιβάλ είναι φέτος ανανεωμένο και πιο ψυχαγωγικό για τα παιδιά.

Στο χώρο θα εγκατασταθούν περίπτερα διαφόρων Οργανισμών, από όπου το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον. Επίσης, εκπαιδευτικά παιχνίδια θα προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν για την ανακύκλωση παίζοντας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν από ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και face painters. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά σε ειδικά εργαστήρια. Παράλληλα, σε δύο εξέδρες θα φιλοξενούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και παιδικές παραστάσεις ανοικτές για το κοινό. Στο χώρο του Φεστιβάλ θα διατίθεται φαγητό και ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Χορηγός του φεστιβάλ θα είναι η εταιρεία Petrolina (Holdings) Public Ltd, υποστηρικτές θα είναι ο Οργανισμός Ανακύκλωσης Μπαταριών ΑΦΗΣ, η εταιρεία KPMG και ο Δήμος Στροβόλου, και χορηγοί επικοινωνίας η τηλεόραση Σίγμα και το περιοδικό Time Out Cyprus.

Σάββατο 17 Μαΐου, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία, 9.00-20.30, είσοδος ελεύθερη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ