Η Λεμεσός θα γίνει και φέτος «Μια πόλη για όλους»

Article featured image
Article featured image

Με στόχο να φέρνουν σε επαφή τις κοινότητες της Κύπρου, αναδεικνύοντας των πολιτισμό και τις παραδόσεις στους τομείς της μουσικής, του χορού, της γαστρονομίας και της χειροτεχνίας, διοργανώνεται και φέτος η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, «Μουσικά Αποτυπώματα 2014-Μία πόλη για όλους». Μια βραδιά Διαπολιτισμικού Διαλόγου που εδώ και 7 χρόνια, διοργανώνεται κάθε Μάιο από την Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή» σε συνεργασία με οργανισμούς αλλοδαπών στην Κύπρο. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στην Πλατεία Ηρώων, το βράδυ του Σαββάτου 24 Μαΐου από τις 19.00 μέχρι τις 21.30.

Το πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα θα έχει ως σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας της πόλης μας πλαισιωμένο από κοινότητες και εθνικές ομάδες που ζουν στη Λεμεσό. Στο χώρο της πλατείας θα λειτουργήσει υπαίθρια αγορά με την παρουσία διαφόρων εθνικών ομάδων, που θα προσφέρουν φαγητό, ποτό και φυλλάδια από τη χώρα καταγωγής τους. Θα παρουσιαστούν οι Χορωδίες και η μπάντα της Επιλογής.

Μεταξύ πολλών άλλων οργανισμών, στη βραδιά θα συμμετέχουν ο «Κύπρο-Ουγγρικός σύνδεσμος φιλίας και πολιτιστικών σχέσεων», ο Κύπρο-Σλοβάκικος Σύνδεσμος Φιλίας, η Ένωση Ρουμάνων Κύπρου, Κύπρο-Τσέχικός Σύνδεσμος, Σύνδεσμος Βουλγάρων Κύπρου και Λεμεσού, Επίτιμο Προξενείο Σλοβενίας στην Κύπρο, το Γυναικείο Σωματείο Κύπρου και ομάδες εκπροσώπων της Ιταλίας, της Σερβίας, της Γερμανίας , της Πολωνίας και πολλών άλλων χωρών. 

Είσοδος ελεύθερη. Για πληροφορίες, τηλέφωνο 25580650.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ