Live οι καλύτερες στιγμές του Θηβαίου

Article featured image
Article featured image

15 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, μαζί με τους Συνήθεις Ύποπτους, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, έχει καθιερώσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά σε τραγούδια όπως το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», τις «Μέρες Αδέσποτες», το «Γορίλα» κ.ά.  

Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως η «Αγάπη» (Πόσο Πολύ Σ' Αγάπησα) του Βασίλη Δημητρίου, η «Μικρή Πατρίδα» του Γιώργου Ανδρέου και φυσικά ο «Άμλετ Της Σελήνης» και το «Δεν Είμαι Άλλος» του Θάνου Μικρούτσικου.

Στο πρόγραμμα της επερχόμενης συναυλίας του στη Λάρνακα, αλλά και στις δύο συναυλίες στη Λευκωσία, περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, αλλά και τραγούδια που ίδιος αγαπά. Συμπαραστάτης σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο πιο ταλαντούχος πιανίστας της νέας γενιάς, o Μάξιμος Δράκος αλλά και η μοναδική Βάσω Δημητρίου στην κιθάρα!

Παρασκευή 23 Μαΐου, ShowRoom Café-Lounge, Λάρνακα, 21.00, €20. Πληροφορίες 24103431.

Σάββατο 24 Μαΐου, Εναλλάξ, παλιά Λευκωσία, 22.00. Πληροφορίες 22430121.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ