«Τσίμπησαν» 25χρονο από τον Άγιο Νικόλαο για την κροτίδα

Article featured image
Article featured image

Το κύπελο τελείωσε. Ο καλύτερος κέρδισε. Παίκτες και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισαν μέχρι αργά ψες την επικράτηση της ομάδας τους επί Ερμή. Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν και οι κόρνες σταμάτησαν να ηχούν. Μένει τώρα να δούμε τι θα αποφανθεί σήμερα το απόγευμα η Δικαστική της ΚΟΠ για την τύχη του διακοπέντα αγώνα του Σαββάτου.

Λόγω ενός ανεγκέφαλου, κακομαθημένου, ενδεχομένως και υποκινούμενου οπαδού, η τύχη του πρωταθλήματος δεν κρίθηκε στο Τσίρειο τελικά. ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ δεν «αφέθηκαν» να λύσουν τις διαφορές στους στο χορτάρι.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο αγώνας θα επαναληφθεί ή αν τελικά ο πρωταθλητής θα κριθεί στα χαρτιά. Αυτό θα το ξέρουμε το απόγευμα.

Το μόνο που ξέρουμε, σχετικά με τα όσα έγιναν, είναι πως η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 25χρονου από τον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού, σε βάρος του οποίου προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχεται στην υπόθεση της ρίψης της κροτίδας, που τραυμάτισε ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και τίναξε το ντέρμπι και συνεπώς το πρωτάθλημα στο αέρα.

Το μόνο που αναμένουμε είναι, αν όντως αποδειχτεί πως ο ένοχος είναι αυτός, να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Κι αν πιάσατε λάθος άτομο, να βρείτε το σωστό. Το απαιτούμε! Όχι μόνο κούφια λόγια από ΚΟΠ, ΚΟΑ, Αστυνομία, Πολιτεία. Όχι άλλη ατιμωρησία επειδή ο τάδε ύποπτος είναι γιος τους δείνα επιχειρηματία ή ξάδερφος κάποιου πολιτικάντη. Κοπέλια, αηδιάσαμε να ακούμε υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

Δύσκολο να αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση με την «μάππα» στην Κύπρο, κακά τα ψέματα, αφού προφανώς κάποιοι εξυπηρετούνται απ’ όλο αυτό που συμβαίνει, όπως πολύ εύστοχα δήλωσε (και μπράβο του) ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ στις Τομές τα γεγονότα προχθές Τρίτη, έστω μια φορά όμως ας βγάλουμε ορισμένοι τις παρωπίδες και ας βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο. Κινδυνεύουν ζωές ρε!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ