Μαγευτικό το τρέιλερ από το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν

Article featured image
Article featured image

Την ώρα που ο Κεν Λόουτς ανακοίνωνε στις Κάνες ότι πιθανότατα θα βγει στη σύνταξη μετά το τελευταίο του φιλμ «Jimmy’s Hall», ο ακούραστος Γούντι Άλεν κυκλοφορούσε το πρώτο τρέιλερ από την καινούργια του ταινία «Magic in the Moonlight».

 

Μια έμμεση δήλωση ότι η ώρα που ο 78χρονος νεοϋορκέζος θα παρατήσει το σινεμά αργεί πολύ ακόμη. Η 46η ταινία του δεξιοτέχνη Αμερικανού αποτελεί μια ρομαντική κομεντί εποχής που μας ταξιδεύει στις ακαταμάχητης ομορφιάς παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρας στην jazzy δεκαετία του ‘20.

Ο Βρετανός performer Στάνλι (Κόλιν Φερθ) θα σταλεί στον Γαλλικό Νότο για να συναντήσει το μέντιουμ Σόφι (Έμμα Στόουν), έχοντας σαν σκοπό να ξεσκεπάσει τη μεταφυσική απάτη που έχει στήσει η νεαρή στην έπαυλη μιας αριστοκρατικής οικογένειας. Ο Στάνλι, όμως, δεν θα αργήσει να υποκύψει στη γοητεία της πανέμορφης Σόφι.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ένα άκρως δελεαστικό κινηματογραφικό υλικό, όπου οι τζαζ ρυθμοί και τα αστικά λούσα του ‘20 συνυπάρχουν με το ευφυές γουντιαλενικό πνεύμα, όπου ο παντοδύναμος ορθολογισμός του περασμένου αιώνα συγκρούεται με την μεταφυσική και το απόλυτο μυστήριο που ονομάζεται έρωτας.

Το φεστιβάλ Κανών μπορεί να μην συμπεριέλαβε ανεξήγητα το «Magic in the Moonlight» στο πρόγραμμά του (παρότι γυρίστηκε στην Γαλλική Ριβιέρα!), εμείς όμως εκτός απροόπτου θα δούμε στις δικές μας αίθουσες την ταινία στο τέλος του καλοκαιριού.


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ