Σύζυγος υπουργού ζήτησε από γνωστό αρχιτέκτονα να της σχεδιάσει trendy κοτέτσι

Article featured image
Article featured image

Προφανώς η κρίση δεν τους χτυπάει όλους με τον ίδιο τρόπο. Αλλους στην τσέπη, κι άλλους…Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική ιστορία αποκαλύπτεται από τη στήλη ΒΗΜΑτοδότης με πρωταγωνιστές ένα γνωστό αρχιτέκτονα - διακοσμητή και την πλούσια σύζυγο γνωστού πολιτικού.

Σημειώνεται στο σχετικό σημείωμα:

Ο ένας είναι αρχιτέκτονας εξωτερικών χώρων, διακοσμητής κήπων σπουδαγμένος σε ξακουστά ιταλικά πανεπιστήμια.

Η άλλη είναι σύζυγος προβεβλημένου πολιτικού, πολυταξιδεμένη, πλουσία που παρακολουθεί από κοντά τη μόδα. Ακόμα και τη μόδα στα... pet!

Ξαφνικά το τηλέφωνο του αρχιτέκτονα (που λόγω κρίσης οι δουλειές δεν πάνε καλά, όπως των περισσότερων αρχιτεκτόνων) χτυπά.

Η σύζυγος του πολιτικού τον ρωτά εάν μπορεί να κατασκευάσει στον κήπο του εξοχικού της ένα... κοτέτσι: «Και θέλεις αρχιτέκτονα για ένα κοτέτσι;» τη ρωτά έκπληκτος ο αρχιτέκτονας, που έως τώρα ασχολούνταν με τη διαμόρφωση χώρων σε σκάφη ή σε μεζονέτες στην Πολιτεία και στη Μύκονο.

«Ναι, θέλω ένα κοτέτσι με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχέδιο που δεν θα θυμίζει τα κοτέτσια στο χωριό για να βάλω μέσα τα νέα μου pets. Δεν έχεις ακούσει για τα φτερωτά κοτόπουλα, τη νέα μόδα στην Αμερική; Αυτά θέλω να βάλω στο κοτέτσι. Και πες μου πόσα χρήματα θέλεις».

Ακόμα να συνέλθει ο φίλος μας.

Αλλά η εν λόγω κυρία δεν είναι η μόνη. Μαθαίνω ότι η νέα μόδα στη λεγόμενη upper κοινωνία της χώρας μας είναι να καλούνται αρχιτέκτονες ή διακοσμητές ανοικτών χώρων για να φτιάξουν κοτέτσια στα εξοχικά και σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων.

Μάλιστα σε μία περίπτωση σε οικία στην Ερμιόνη, μία κυρία ζήτησε από δύο αρχιτέκτονες σχέδια για το κοτέτσι της, για να διαλέξει το ένα και φάνηκε πρόθυμη να πληρώσει περί τα 1.200 ευρώ, μόνον την αμοιβή του αρχιτέκτονα.


Πηγή: Koolnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ