Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ και εκτός απροόπτου λέει «αντίο» στον τίτλο [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Γίνεται να είσαι για 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, να είσαι πρώτος στη βαθμολογία, να βρίσκεσαι στην προτελευταία αγωνιστική, να κερδίζεις 0-3 εκτός έδρας μέχρι το 78΄, να χάνεις ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και στο τέλος να αναγκάζεσαι σε ισοπαλία 3-3 και να χάνεις ουσιαστικά τον τίτλο; Αν είσαι η Λίβερπουλ, όλα γίνονται.

 

Μεγάλο το σοκ για τη Λίβερπουλ στον ψεσινό αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, όπου στην ουσία είπε «αντίο» στον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ! Το 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας δίνει ουσιαστικά τον τίτλο στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μπορεί να είναι ένα βαθμό πίσω, αλλά έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Με δάκρυα αποχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες της Λίβερπουλ από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο αρχηγός, Στίβεν Τζέραρντ, προσπαθούσε να παρηγορήσει τον Λουίς Σουάρες.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 3-0 και είχε φάσεις και για άλλα γκολ. Ο στόχος ήταν να πετύχουν όσο το δυνατό περισσότερα τέρματα. Όμως, το άγχος οδήγησε τους παίκτες σε λάθη με αποτέλεσμα να χάσουν τη νίκη.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Άλεν στο 18’. Ο Στάριτζ στο 53' σημείωσε το 0-2 και ο Σουάρες δύο λεπτά αργότερα, σκόραρε για το 0-3.

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τρία εξαιρετικά σε εκτέλεση γκολ σε οκτώ λεπτά! Ο Ντιλέινι  μείωσε σε 1-3 στο 79', ο Γκέιλ στο 81' έκανε το 2-3 και ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 87'.

Στη βαθμολογία η Λίβερπουλ έχει 81 βαθμούς (σε 37 αγώνες) και η Μάντσεστερ Σίτι 80 βαθμούς (σε 36 αγώνες).

Η Σίτι αγωνίζεται την Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι στην έδρα της με την Άστον Βίλα. Την Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική, η Σίτι θα υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ και η Λίβερπουλ τη Νιούκαστλ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ