Σεξομολογήσεις #34: Οι γυναίκες με κρίνουν για το βάρος μου

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster καλησπέρα,

Εγώ δεν έχω τα συνήθη σεξουαλικά που οι περισσότεροι αναγνώστες σου σού αναφέρουν. Το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι ένα 18χρονο αγόρι που έχει πρόβλημα στο να βρει κοπέλα. Οι φίλοι μου ποτέ δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο δεσμό, έτσι δεν με ενοχλούσε στο παρελθόν αυτό. Μεγαλώνοντας έχω την επιθυμία αυτή. Μην πάει ο νους σου καθαρά στο sex. Απλώς θέλω κι εγώ μια κοπέλα να περνάω χρόνο μαζί της, να βλέπουμε μαζί ταινίες κλπ.

Το πρόβλημα μου, όμως, είναι ότι δεν βρίσκω κοπέλα λόγω του βάρους μου. Στην παιδική μου ηλικία έβαζα συνεχώς βάρος. Μεγαλώνοντας προσπαθώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα αυτό αλλά τίποτα. Όσες δίαιτες και να κάνω, θεραπείες κλπ, τίποτα. Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Πως μπορώ να προσεγγίσω μια κοπέλα και αυτή να μου δώσει σημασία; Μόλις πάω να κάνω κάτι αυτές με κρίνουν για το βάρος μου.

 

Δεν ξέρω το όνομά σου, για αυτό ας σε βαφτίσω Βαγγέλη.

Βαγγέλη μου, ναι υπάρχουν άνθρωποι που έλκονται από ανθρώπους που τα lifestyle περιοδικά και η δικτατορία του photoshop χαρακτηρίζει όμορφους. Είναι τραγικό, το ξέρω! Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Σκέψου πως υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν μόνο κωλόπαιδα, άλλες που θέλουν άντρες με εξουσία, γεμάτα πορτοφόλια ή βίαιο χαρακτήρα. Όπως δεν θα σε ενδιέφερε να τραβήξεις την προσοχή μιας γυναίκας με τέτοιες προτεραιότητες ως προς τις αρετές που την ενδιαφέρουν σε έναν άντρα, γιατί σε απασχολεί αν δεν σε θέλει μια τύπισσα που το μόνο που βλέπει πάνω σου είναι τα παραπανίσια κιλά σου;

Άκου να σου πω κάτι και να μείνει μεταξύ μας: ξέρω πόσο άσχημο είναι να είσαι μόνος, να νοιώθεις την απουσία ενός ανθρώπου από δίπλα σου και πονάει. Πονάει όμως περισσότερο να έχεις έναν άνθρωπο που δεν σε θέλει για αυτό που είσαι αλλά για αυτό που μοιάζεις. Πονάει πολύ να ζεις με το άγχος ότι θα σε αφήσει αν βρει κάποιον πιο όμορφο. Ναι, λοιπόν, καταλαβαίνω πως περνάς άσχημα, αλλά όταν θα βρεθεί αυτός ο ένας άνθρωπος που θα δει εσένα, δεν θα έχεις αμφιβολίες για τίποτα. Και ναι, στη Κύπρο εκτός από βλίτα, μαρούλια και λοιπά φυτά που περιορίζονται στο εξτένσιον, το ακρυλικό νύχι και το βελουτέ φόρμα υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιπες.

Υ.Γ. Έλεγξε την προλακτίνη σου!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ