Πέθανε κι εσύ στο Game of Thrones (με 20.000 δολλάρια)

Article featured image
Article featured image

Ο συγγραφέας των βιβλίων Game of Thrones, George R.R. Martin, προσφέρεται να σκοτώσει έναν οπαδό της σειράς με έναν φρικιαστικό λογοτεχνικό θάνατο, έναντι 20.000 δολαρίων.

 

Ο George R.R. Martin έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για το Wild Spirit Wolf Sanctuary, μια οργάνωση που φιλοξενεί λύκους και για το Food Depot της Santa Fe. Όποιος θέλει να συμμετέχει για να βοηθήσει αυτές τις οργανώσεις, έχει την ευκαιρία να κερδίσει κάποια από τα βραβεία που είναι όλα σχετικά με το Game of Thrones.

Οι δυνατότητες προσφοράς ξεκινούν από τα 10 δολάρια και φτάνουν τις 20.000 δολάρια. Με αυτό το ποσό ο συγγραφέας θα γράψει έναν ρόλο για μία γυναίκα και έναν άντρα στο επόμενο βιβλίο του, και ο χαρακτήρας αυτός θα σκοτωθεί με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Game of Thrones.

Δυστυχώς, αν σκεφτόσασταν να προσφέρετε 20 χιλιάδες για να δείτε το όνομά σας γραμμένο σε ένα βιβλίο του Game of Thrones, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος: ήδη έχουν προσφερθεί 4.000 άνθρωποι, και η ευκαιρία έχει χαθεί. Η επιλογή θα γίνει μέσα από αυτούς τους 4.000.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ