Γνώρισε τα κυπριακά οινοποιεία τώρα [Πίνοντας δωρεάν κρασάκι]

Article featured image
Article featured image

Ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου διοργανώνει πάλι, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας και με χορηγό τον ΚΟΤ, την εκδήλωση «Οίνος - Άρωμα Κύπρου».

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή και προώθηση του κυπριακού οίνου εξ ου και σε αυτήν έχουν προσκληθεί όλα τα κυπριακά  οινοποιεία, το Τμήμα Γεωργίας με την αρμόδια υπηρεσία του, ο Κλάδος Αμπελουργίας και Οινολογίας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Bartenders.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τα κυπριακά οινοποιεία και κρασιά, να μιλήσεις με τους οινοπαραγωγούς μας και να μάθεις για τις γηγενείς και παραδοσιακές ποικιλίες της Κύπρου, τις διεθνείς ποικιλίες, την Κουμανδαρία και γενικά οτιδήποτε αφορά τον κυπριακό αμπελώνα και κρασί.

Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν τα κρασιά που ευγενώς προσφέρουν τα οινοποιεία του νησιού, καθώς και κοκτέιλ παρασκευασμένα με βάση την Κουμανδαρία.

«Για την Κύπρο, το αμπέλι και το κρασί είναι τέχνη, ιστορία, παράδοση και πολιτισμός, γι’ αυτό είναι ευθύνη όλων μας να τα προβάλουμε και να τα υποστηρίξουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου.

Σάββατο 5 Ιουλίου, πλατεία Φανερωμένης, Λευκωσία, 19.00-22.30. Πληρ. 99619140, 99633331, www.cypruswineacademy.eu.

φωτογραφία: www.mfa.gov.cy / A. Lorenzetto


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ