Έλα να σου πω τον καφέ στη δική μου γλώσσα [Language Tables]

Πρόκειται για μια ωραία πρωτοβουλία της εθελόντριας του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Οµολογητών, Raquel, η οποία κατά τη διαμονή της στην Κύπρο ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα τα οποία γνωρίζουν ισπανικά και ήθελαν να εξασκήσουν το προφορικό τους λόγο αλλά σε μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

Μέσω των επερχόμενων συναντήσεων θα προ​σ​φέρεται λοιπόν η δυνατότητα να γνωρίσει και να μιλήσει κανείς διάφορες ξένες γλώσσες σε μία χαλαρή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, στο χώρο της «Καντίνας μου», να έρθει σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δυνατή για όλους αλλά με κάποιες μικρές προϋποθέσεις, πρώτο να μιλάτε ελληνικά ανεξαρτήτως επιπέδου, να απολαύσετε ρε παιδάκι μου ένα καφεδάκι από την «Καντίνα μου» και να έχετε καλή διάθεση.

Χάρη στο χαλαρό περιβάλλον που επικρατεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα όποιο τραπέζι επιθυμούν ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Μεταξύ άλλων, στις γλώσσες που προσφέρονται, ανήκουν η ελληνική, η γαλλική, η ιταλική και η ισπανική.

Οι συντονιστές των τραπεζιών θα είναι άτομα τα οποία έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα του τραπεζιού.

Λόγω του ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για κάθε τραπέζι θα ήταν καλό να κάνετε κράτηση στο 22256782.

Η «Καντίνα μου» είναι ανοιχτή για όλους όσοι ενδιαφέρονται για διαπολιτισμική ανταλλαγή και επικοινωνία σε άλλες γλώσσες​​​.​

Πέμπτη 26/6, Πέμπτη 3/7, Τετάρτη 9/7, 18.00-20.00, «Καντίνα μου», Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Οµολογητών, Αγχιάλου 1, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία. Πληρ. [email protected].

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ