Η C.A.Papaellinas βραβεύεται στα «Transport & Logistics Awards 2014»

Article featured image
Article featured image

Ξεχωριστή για την κυπριακή επιχειρηματικότητα στο σύνολό της, είναι η βράβευση της οποίας έτυχε πρόσφατα στην Αθήνα η C.A.Papaellinas, αφού της απονεμήθηκε το βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία της Σημαντικής Επενδυτικής Δραστηριότητας.

Η  πολύ τιμητική αυτή διάκριση έγινε στην τελετή απονομής των Transport & Logistics Awards 2014, πριν από μερικές βδομάδες.

Στην παρουσία 350 και πλέον υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλυτέρων ελληνικών επιχειρήσεων, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Στόχος των Transport & Logistics Awards, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, είναι η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο συγκεκριμένο χώρο.

Η κριτική επιτροπή εκτίμησε τη σημαντικότητα του στρατηγικού σχεδίου επενδύσεων που υλοποίησε η C.A.Papaellinas κατά τα τελευταία 4 χρόνια με τρεις βασικούς άξονες: 1) τη δημιουργία του υπερσύγχρονου της Κέντρου Διανομής στην Κύπρο που θεωρείται το πιο σύγχρονο και το καλύτερο του είδους του, με δαπάνη που ξεπέρασε τα 15.000.000 ευρώ μόνο για τις κτηριακές εγκαταστάσεις, 2) τoν εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Κέντρου Διανομής Φαρμάκων και Καλλυντικών της PharmacyLine στα Λατσιά και 3) την αγορά και εγκατάσταση ενιαίου μηχανογραφικού συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (SAP ERP) καθώς και συστήματος Disaster & Recovery που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των δυο κέντρων διανομής.

Η C.A.Papaellinas δραστηριοποιείται στους τομείς εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και καταναλωτικών προϊόντων. Επίσης, κατέχει ηγετική θέση στο λιανικό εμπόριο καλλυντικών με τις αλυσίδες καταστημάτων BeautyLine και Yves Rocher, καθώς και υγιεινής διατροφής με την αλυσίδα καταστημάτων Holland & Barrett.

Εκ μέρους της C.A.Papaellinas, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Χανιώτης, Head of Division Operations & IT της εταιρείας (φωτογραφία).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ