Το Summer Insomnia Boatclub… ανοίγει «πανιά»

Πλέον τα καλοκαιρινά πάρτι δεν θα γίνονται δίπλα στη θάλασσα, σε παραθαλάσσια clubs, με ποτά, μουσική και DJ στα decks… Αλλά μέσα στη θάλασσα, με ανεβαστική μουσική από «δυνατούς» DJs στην κονσόλα, cocktails, ποτά και ανεβασμένη διάθεση.

 

Το Summer Insomnia Boatclub, είναι εδώ και υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο νέες εμπειρίες. Πρόκειται για ένα boatclub, το οποίο θα σαλπάρει (κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 και κλείνουν στις 24.00 για να σαλπάρει) από τη μαρίνα της Λάρνακας για να ρίξει άγκυρα λίγο αργότερα στις Φοινικούδες, όπου θα χαρίζει στους «επισκέπτες» του μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Στο grand opening του «μαγαζιού» που θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιουνίου, τη διασκέδασή μας θα αναλάβει ο DJ Angelo, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τα decks και την επόμενη μέρα 7 Ιουνίου.

Το Σάββατο 8 του μήνα στο «Summer’s Inception» θα λικνιστούμε στους electro-house ήχους του DJ NEO, ενώ το πάρτι θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα του Κατακλυσμού, με το «Splash Out», ένα διαφορετικό πάρτι όλο εκπλήξεις (14.00-18.00, είσοδος €10 με ένα ποτό)! Επιβιβαστείτε… σαλπάρουμε! Είσοδος: €15 (με 2 ποτά, κάθε 6 άτομα ένα μπουκάλι δωρεάν). Πληρ. 96397235, 96626842.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ