Σεξομολογήσεις #48: Σεξ Vs Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Article featured image
Article featured image

Καλημέρα,

Εδώ και μέρες ακούμε για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και έχω κάποιες μαθηματικές απορίες.

Κάνω κανονικά «σεξ» στη δουλειά (ή καλύτερα, «δουλεία») και παίρνω 1.100 ευρώ. Έχω 2 παιδιά και μία άνεργη γυναίκα, ενοίκιο κτλ. Τίποτε σε περιουσία.

Αν ήμουν άνεργος θα έπαιρνα:

Άνδρας 452

Γυναίκα 226

2 παιδιά κάτω των 14  = 135,6 x 2 =271,2

Ενοίκιο 300

Σύνολο 1249,2

Άσε που δεν θα θέλω ούτε βενζίνη και έξοδα για να πάω δουλειά

Είναι αυτό σεξ ή δεν είναι;

Κωνσταντίνος

 

Καταρχήν Κωνσταντίνε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση όσων αφορά στις πρόνοιες του σχεδίου.

Δευτερευόντως να σου εξομολογηθώ πως το mail σου με χαροποιεί γιατί είσαι ο ιδανικός αναγνώστης. Μορφωμένος, με απορίες, εμπεριστατωμένα στοιχεία και εναλλακτική αντίληψη του sex, πέρα από τα καθιερωμένα.

Στο δια ταύτα, έχεις απόλυτο δίκιο. Αν πάψεις να υφίστασαι το άνευ φαντασίας και ενδιαφέροντος sex στη «δουλεία» σου και κάτσεις σπίτι με τη σύζυγο και τα παιδιά, θα μειώσεις έξοδα και θα αυξήσεις σεξουαλικές αποδόσεις. Ξεκούραστος, χαρούμενος, ορεξάτος και με το τσέκι κάθε μήνα στη πούγκα. Αν όμως συνεχίσεις να στη δουλεία που πιο λίγα σου δίνει αλλά και πιο μεγάλο άγχος σου προκαλεί, ναι πρόκειται για ένα είδος sex, το χείριστο, το άνευ συγκατάθεσης, αν με κατάλαβες.

Ενδεχομένως αυτός να είναι ο λόγος που η «προχώ» κυβέρνησή μας εισηγήθηκε το σχέδιο in the first place, να ενισχυθούν οι σεξουαλικές περιπτύξεις και να μειωθούν οι ευνουχισμοί και οι βιασμοί. Τόσο απλά… νομίζω.

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ