Τα πίνουμε στα καλύτερα στέκια της Λεμεσού

Article featured image
Article featured image

Η Λεμεσός ήταν είναι και θα είναι η πόλη του γλεντιού, όσο κλισέ κι αν ακούγεται η συγκεκριμένη ατάκα σήμερα. Είναι η πόλη του ξέφρενου nightlife, πως το κάνουμε. Στη Λευκωσία δουλεύουμε, στη Λεμεσό διασκεδάζουμε!

 

Πρόσφατα, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) ανέβασε στο youtube εφτά μικρά θεματικά βίντεο, τα οποία σκοπό έχουν να δώσουν το σύγχρονο παλμό της πόλης. Ένα απ’ αυτά αφορούσε στο nightlife.

 



Με αφορμή αυτό, αλλά και επειδή καλοκαιράκι είναι και όλοι έχουμε ανάγκη να βγούμε, να πιούμε, να χορέψουμε, να φλερτάρουμε… η ομάδα του Time Out Cyprus έφτιαξε ένα ωραίο θεματάκι (θα το βρείτε εδώ) προτείνοντάς μας να τα πιούμε στα καλύτερα στέκια της συμπρωτεύουσας.

Καλή διασκέδαση!


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποιο είναι το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building

Article featured image

Πίνακας αξίας χιλιάδων ευρώ βρέθηκε πεταμένος και σώθηκε από έναν άνδρα επειδή του άρεσε η κορνίζα

Article featured image

Γιατί η Ευρώπη αντιστέκεται στα κλιματιστικά;