Limegrove® Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού [Ολιστική προσέγγιση ευεξίας δίπλα στη θάλασσα]

Article featured image
Article featured image

Με σύνθημα «Look Better.Feel Better.Live Better», η μοναδική, ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση του Limegrove®, Spa & Fitness, το οποίο μόλις άνοιξε στη Μαρίνα Λεμεσού, είναι να προσφέρει συνδυασμένα και ισορροπημένα οφέλη, μέσα από θεραπείες και τελετουργικά μασάζ, βελτίωση φυσικής κατάστασης, ομορφιά και διατροφή και όλο αυτό σε ένα εμπνευσμένο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον με απευθείας θέα στη θάλασσα και μόνο λίγα βήματα μακριά από το πολυώροφο parking.

 

Στον νέο χώρο συμπεριλαμβάνεται day spa με πέντε αίθουσες θεραπειών για περιποίηση προσώπου και σώματος, θεραπευτικό και τελετουργικό μασάζ, χώρος χαλάρωσης, λουτρό ατμού και σάουνα, αποδυτήρια, Hair Spa & Salon, Nail Lounge, Health Bar που σερβίρει υγιεινά σνακ και χυμούς, καθώς και χώρους λιανικής πώλησης.

Τα μέλη του Fitness Club θα έχουν πρόσβαση στον τελευταίας τεχνολογίας χώρο άσκησης, με εξοπλισμό Technogym και βεράντα με θέα τη θάλασσα, σε επιλεγμένα μαθήματα γυμναστικής στο ευρύχωρο studio άσκησης, στην εξωτερική πισίνα 20 μέτρων με χώρους χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας, καθώς και στο εξωτερικό Health Bar της πισίνας. Οι ειδικευμένοι γυμναστές, οι personal trainers και ο διατροφολόγος, θα προσφέρουν την καθοδήγηση που ανοίγει το δρόμο για έναν πιο υγιή και καλύτερο τρόπο ζωής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Limegrove® θα προσκαλεί εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και εταιρικούς πελάτες για επιδείξεις και παρουσιάσεις των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, σε μικρά γκρουπ ώστε να δοθεί περισσότερη έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση του Limegrove®, για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για το γενικό κοινό, η περίοδος των εγκαινίων θα συνοδευτεί από εκπλήξεις και ειδικές προσφορές, οι οποίες θα ανακοινωθούν από τον τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Το Limegrove ® αποτελεί ένα concept ευεξίας, δημιουργία της C & G Spa Creators Ltd, ειδικοί στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την διαχείριση βραβευμένων spa. Στο πελατολόγιό της, συμπεριλαμβάνονται διεθνή πολυτελή ξενοδοχεία και day spas.

Η C & G Spa Creators Ltd είναι επίσης ο επίσημος διανομέας σε Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, της κορυφαίας αυστραλιανής εταιρείας πέντε αστέρων, LI'TYA, μιας φυσικής σειράς προϊόντων spa για το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα. Παρέχεται επίσης στο πελατολόγιο, εκτεταμένη εκπαίδευση, βοήθεια επιλογής προσωπικού και συμβουλευτική σχετικά με τη λειτουργία των spas.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.marina.limegrove.co

www.facebook.com/LimegroveLimassolMarina


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ