Οι Πυξ Λαξ στο Παραλίμνι

Article featured image
Article featured image

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εμφάνισή τους στο 2ο Riverstock που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό (25 & 26 Ιουλίου) οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν και πάλι στο νησί μας, αυτή τη φορά για μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου.

Δέκα χρόνια μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ και 3 χρόνια από τη θρυλική επανένωσή τους με 80.000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας ανταμώνουν και πάλι, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές εμπειρίες.

Κι έτσι για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ιδέα για την επανένωση των Πυξ Λαξ ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς, την ψυχή τους συγκροτήματος ο οποίος απεβίωσε τον Απρίλιο του 2010. Ο Ξυδούς εμπιστεύτηκε την ιδέα αυτή στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη του συγκροτήματος από το 1995 ως το 2003. Το Πάσχα του 2010 μοιράστηκαν την ιδέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα. Ο Μάνος δεν πρόλαβε, γι’ αυτό και η επανασύνδεση σε μια σειρά από συναυλίες είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας είναι το περιοδικό Time Out και το Ράδιο Πρώτο.

Τρίτη 19 Αυγούστου, Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου, ελ. επ. Αμμοχώστου, 20.30. Εισιτήρια: €15 (προπώληση www.tickethour.com.cy και σε όλα τα ACS).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ