Κάτι αλλάζει στις κυπριακές παραλίες [με το Safety]

Article featured image
Article featured image

Μια εξαιρετική καινοτομία η οποία λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα των εξορμήσεων μας στις παραλίες είναι πλέον γεγονός στις κυπριακές παραλίες. Το «Safey», είναι ένα πατενταρισμένο κουτί ασφαλείας το οποίο δίνει τη λύση στην ασφαλή φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των λουομένων.

 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κομψό κουτί, το οποίο εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλων των ειδών τις ομπρέλες, συνοδεύεται από αδιάβροχο βραχιόλι μπρελόκ, το «Safit» και σχεδιάστηκε ειδικά για να εφαρμόζεται στον αστράγαλο του λουομένου καθώς απολαμβάνει το κολύμπι του ή άλλες δραστηριότητες.

Ήδη το «Safety» έχει κάνει την εμφάνιση του σε συγκεκριμένες παραλίες στην περιοχή του Πρωταρά, της Λεμεσού αλλά και τις Λάρνακας.

Επιπλέον, το μοντέλο «Safey Premium», δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να φορτίζει κινητά ή tablets μέσω ηλιακής ενέργειας.

Η καινοτόμος άφιξη του «Safey» στις κυπριακές παραλίες έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από τουρίστες, αλλά και τον ίδιο τον ΚΟΤ μιας και κατάφερε να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση τις εμπειρίας των τουριστών στις παραλίες του νησιού, αλλά και του τουριστικού προϊόντος της Κυπριακής αγοράς γενικότερα.

Το καινοτόμο προϊόν λανσάρει στην κυπριακή αγορά η εταιρεία Τhink Big Group.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ