Σεξομολογήσεις #55: Απόν αππέξω του χορού...

Article featured image
Article featured image

Καλημέρα,

Αγαπητή μου, φανατικός πλέον της στήλης σου, θα ήθελα και εγώ να κάμω την ερώτηση μου, να ακούσω ακόμα μιαν άποψη μπας και ακούσω κάτι διαφορετικό. Τελευταία, όλο απόψεις ακούω, αλλά υπάρχει και η παροιμία «απόν αππέξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει».

Είμαι 5 χρόνια παντρεμένος. Στα 28 μου, με 2 μωρά μικρά 4 & 2, επήρα την δύσκολη απόφαση να χωρίσω γιατί, αυτό με τη γυναίκα μου δεν ήταν ζωή. Τα κοινά μας ήταν στο 0% ενώ αυτά που έκανε και με ενοχλούσαν, στο 100%. Το είπα πολλές φορές, ενώ μέχρι και λίστα στο ψυγείο με τι δεν θέλω βάλαμε, αλλά τίποτε.

Αυτή, άνεργη, από την αρχή στο σπίτι χωρίς όρεξη για τίποτε. Μόνο το κουτσομπολιό την ένοιαζε, ούτε για τα μωρά, ούτε για τον άνδρα της δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Φωνές συνέχεια και 3 φορές την μέρα αναφορά στη μάμα . Μόλις είπα «διάλεξε. εμένα ή τη μάμα σου»,  είπε μου «αν δεν σου αρέσκει φύε» και έφυα. Χωρίζουμε και την έστειλα στη μάμα της. Δύο μέρες μετά και ενώ υπήρχε η πιθανότητα να της δώσω μια ευκαιρία να αλλάξει, μαθαίνω ότι οι γονείς της -που δεν βοήθησαν ποτέ- την τρέχουν από δικηγόρο σε δικηγόρο για να πάρει την περιουσία που μας έδωσαν οι γονείς μου προσπαθώντας να μας βοηθήσουν στο δύσκολο καιρό. Επιπλέον, όταν πήγα για να δω τα μωρά μου, είδα άτομα που με αντιμετώπισαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τι κάνω; Δίνω ευκαιρία για τα μώρα μου όπως έκανα ως τώρα ή τραβάμε την γραμμή;

 

Πραγματικά κάτι τέτοια ακούω και φακά μου κέντρο. Που τα αλήθκεια. Έν ημπόρω. Αυτό το πράγμα ότι «δεν δούλεψε ποτέ», «δεν είχαμε κοινά», «την ενδιαφέρει το κουτσομπολιό και όχι εγώ» δεν τα καταλαβαίνω. Πέντε χρόνια παντρεμένος και με σχέση πριν το γάμο, δεν την κατάλαβες; Πόσο ερωτευμένος πια; Πόσο απεγνωσμένος; Και όταν τη κατάλαβες, πήγες και τη παντρεύτηκες; Και εγώ σου λέω πως μέχρι που τη παντρεύτηκες δεν είχε αποκαλυφθεί. Όταν αποκαλύφθηκε, αντί να τη χωρίσεις, της έκανες παιδί; Και επειδή υπήρξε εξαιρετική μάνα, κάνατε και δεύτερο; Και αναρωτιέσαι αν θα κάνεις τα στραβά μάτια για το καλό των παιδιών; Αυτών των παιδιών που έχουν πρότυπο μια μάνα που ξύνεται ολημερίς μέχρι να ματώσουν; Που τσακώνεται με τον πατέρα τους; Που για να συνεννοηθούν, αναρτούν λίστα στο ψυγείο; Ποια είναι η απορία σου ακριβώς γιατί σε έχασα... Αν  θέλεις να κάνεις κάτι καλό για τα μωρά σου, να τα πάρεις και να την αφήσεις σύξυλη. Έχεις τα απαυτά να της το κάνεις;

«Όποιος είναι έξω από το χορό» ιμήσι μου. Σύρτην να πάει μάνα μου! Θέλεις και παπά να στο πει; Τι σε κρατάει πίσω; Η λίστα ή οι ευχάριστες αναμνήσεις; Το λαμπρό μέλλον ή η συνειδητοποίηση πως θέλει τη περιουσία σου; Άκου «να μείνω για τα μωρά μου!»; Καλό θύμα είσαι και του λόγου σου!

Με θυμώσατε πρωινιάτικα και θα κάνω ακόμα μια εβδομάδα διακοπές για να πνάσω!



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ