Ο γυναικείος οργασμός τρελαίνει τους άντρες [οδηγός για γυναίκες]

Article featured image
Article featured image

Νομίζεις πως όλοι οι άντρες στο κρεβάτι μετατρέπονται σε εγωιστικά πλάσματα με πρωταρχικό σκοπό τους τη δική τους κορύφωση; Εντάξει, τη δική τους κορύφωση την έχουν συνέχεια στο νου τους, αλλά οι σωστοί εραστές σκέφτονται και τη δική σου.

 

Σχετικές έρευνες έδειξαν πως πλέον οι άντρες απολαμβάνουν να σε βλέπουν να παραδίνεσαι στον… οργασμό σου, για πολλούς και διάφορους λόγους. Να 6 από αυτούς:

Γιατί νιώθουν ότι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους

Έχεις προσέξει ποτέ το πρόσωπο ενός άντρα στη δουλειά ο οποίος μόλις πήρε προαγωγή; Ή όταν η αγαπημένη του ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα; Τον ίδιο αέρα και την ίδια ικανοποίηση έχουν και μετά τα επιτεύγματά τους στο κρεβάτι.

Οι οργασμοί σας φέρνουν κοντά

Μετά από έναν οργασμό το σώμα του άντρα αλλά και το δικό σου το σώμα γεμίζει με την ορμόνη οξυτοκίνη. Η συγκεκριμένη ορμόνη κάνει τους εραστές να νιώθουν πιο κοντά, να επικοινωνούν καλύτερα και να νιώθουν πως όλα γύρω τους είναι τέλεια.

Γιατί έχουν ένα prive show

Το να σε βλέπει να χάνεις τον έλεγχο, να σηκώνεις το σώμα σου, να δαγκώνεις τα χείλη σου, να κρατιέσαι από τα σεντόνια... όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά για έναν άντρα. Σκέφτονται αμέσως πως μόνο εκείνοι μπορούν να τα δουν κι έτσι αισθάνονται ξεχωριστοί.

Η φωνή σου ακούγεται πιο ελκυστική όταν έχεις οργασμό

Οι άντρες ακούνε την φωνή σου να «υψώνει» σε δύο περιπτώσεις: όταν είσαι θυμωμένη και όταν είσαι πολύ χαρούμενη. Όταν λοιπόν ακούνε τη φωνή σου κατά τη διάρκεια του οργασμού καταλαβαίνουν αυτόματα ότι είσαι στη δεύτερη κατηγορία.

Τους αρέσει να ξέρουν ότι περνάς το ίδιο καλά όσο εκείνοι

Οι πιο καλοί εραστές παίρνουν την ερωτική τους επιβεβαίωσή από τον ενθουσιασμό της γυναίκας. Το γεγονός πως ξέρουν ότι για εσένα το σεξ μπορεί να είναι απολαυστικό χωρίς την κορύφωση δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να σου τον προσφέρουν (τον ενθουσιασμό).

Όταν το βλέπουν εντυπωσιάζονται

Έρευνες έχουν δείξει πως όταν η γυναίκα βιώνει πολλαπλούς οργασμούς, εμπειρία άγνωστη για τον άντρα, εκείνος εντυπωσιάζεται και απλώς μένει και παρακολουθήσει αποσβολωμένος.


Πηγή: Queen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ