«Φακελάκια γάμου» ξανά στο Θέατρο Ανεμώνα

Article featured image
Article featured image

Το Θέατρο Ανεμώνα συνεχίζει τις παραστάσεις της λαϊκής κωμωδίας του Αντρέα Κουκκίδη «Τα Φακελάκια Του Γάμου», στην έδρα του στα Λατσιά, από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30.

Το έργο σατιρίζει το φαινόμενο αντί δώρων, να δίνονται στους γάμους φακελάκια. Κεντρικός ήρωας του έργου είναι ο Καραγκιόζης, στον οποίο δίνει λεφτά η γυναίκα του Αγλαΐα για να τα βάζει στα φακελάκια για τους γάμους. Ο Καραγκιόζης όμως παίρνει τα λεφτά για να διασκεδάζει με τους φίλους του και βάζει στα φακελάκια μόνο τις καρτούλες με ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις. Ο γιος του, ο Κολλητήρης, ανακαλύπτει την απάτη κι απειλεί να τον καταγγείλει στη μάνα του! Και γίνεται το ένα να δεις! Στο μεταξύ ο Κολλητήρης και η θυγατέρα του Χατζιαβάτη, η Πραξούλα, αγαπιούνται από παιδιά και ονειρεύονται να ζήσουν μαζί. Ο Καραγκιόζης όμως και η Αγλαΐα έχουν άλλα σχέδια για το γιο τους.. θέλουν να τον παντρέψουν με την Τζούλια, την κόρη του Βεζύρη, για να εξασφαλιστούν οικονομικά.. Αβίαστο γέλιο, έρωτες και ανατροπές στην υπέροχη αυτή ηθογραφική κωμωδία του Αντρέα Κουκκίδη που είναι διανθισμένη με χορό και τραγούδι.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Μαρίνος Ξενοφώντος, τα σκηνικά και κοστούμια φιλοτέχνησε ο Στέφανος Αθηαινίτης, η κινησιολογία και χορογραφίες είναι της Αντιγόνης Τασουρή και η μουσική επιμέλεια των Μ. Ξενοφώντος και Α. Κουκκίδη. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Μ. Ξενοφώντος, Νικόλας Θεοδώρου, Μαρία Λιασή, Χλόη Γεωργοπούλου, Πέτρος Καρατζιάς, Γαβριέλα Θεοδώρου και Χρύσανθος Δημητριάδης.

Η μουσική κωμωδία «Τα Φακελάκια Του Γάμου» θα δώσει περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Τιμές εισιτηρίων €10 ενήλικες, €5 παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 70007721.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ