Σεξομολογήσεις #73: Friends with benefits

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή μου City...

Πιο σαντανομένη, πεθάνεις... Το λοιπόν, Έσιει τώρα ένα χρόνο που εφατσιήθηκα τρελά. Για να σε βάλω στο κλίμα, να σου πω λίγον το στόρι μου. Πριν δυο μήνες, επειδή έμαθα να μεν κωλώνω πούποτε, έπιασα τον λεγόμενο και είπα του τα ούλα... Τι νιώθω, τι ονειρέφκουμαι και πως μας βλέπω μαζί να είμαστε το πιο τέλειο ζευκαρούιν.

Έν εκαταφερα όμως  να μάθω ότι ήθελα. Ο φίλος μας εν εμήλαν να πει τίποτε... Εγώ όμως επέμενα και έχει τώρα σχεδόν ένα μήνα φκαίνουμε μαζί και με τους φίλους μας, κάνουμε πράματα μαζί όπως όλα τα ζευγάρια και για να μεν το παίρνω πολλούς γύρους, περνούμε καλά μαζί -ιφ γιου νόου γατ άι μιν. Είμαι σε μια φάση όμως που ούτε εγώ ξέρω τι κάνουμε και δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω θέμα μαζί του γιατί δεν ξέρω αν θα το πάρει ανάποδα. Εγώ είμαι σε μια φάση που νοιώθω πως εκαταντήσαμε κάτι σαν friends with benefits αλλά δεν ξέρω πως να του ανοίξω έτσι θέμα για να μεν πάρει άλλην τροπή η όλη φάση. Δαμέ τα βασικά τζιαι εν άνοιξε το στόμα του να μου τα πει.

Θέλω help. Τι να κάμω; Να αφήκω τα πράματα έτσι όπως είναι και να μεν πω τίποτε; Όι πως εν είμαι χάπι δηλαδή, αλλά θα ήθελα να ακούσω τις μαγικές λέξεις «αγαπώ σε». Ή να ανοίξω κουβέντα πέεεεερκη μάθω τίποτε τζιαι όποιον πάρει ο χάρος; Και αν τελικά επιλέξω την λύση της κουβέντας τι να του πω;

Είμαι στην φάση που λέμε «όταν έρθει επιτέλους η στιγμή που τόσο περιμένεις, θα έχεις τα κότσια να την ζήσεις»;

Βοηθάμε ρε City μου να βρω την άκρη να ξετυλίξω τούτον ούλλο το κουβάρι...

 

Αγάπη μου άι νόου γάτ γιου μιν.

Αν μου επιτρέπεις να εκφραστώ ελεύθερα, θα ήθελα να σου πω πως δεν έχεις πρόβλημα. Είσαι απλά πολύ γυναίκα και σκέφτεσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πάρα πολύ αγαπημένη μου. Σε απελπιστικά υπερβολικό βαθμό. Πνάσε. Ηρέμησε και απόλαυσε.

Μπράβο σου που ξέρεις τι θέλεις και το διεκδικείς. Αυτό βέβαια μπορεί να φοβίζει το αντικείμενο του πόθου. Μπορεί να τον μπερδέψει ως προς το τι είναι και τι εσώρουχο φοράει: σώβρακο ή μπραζίλιαν.

Περνάει καλά όμως και προφανώς για αυτό έβαλε τόπο στην ντροπή.

Απόλαυσε και πνάσε. Θέλεις, θέλεις, θέλεις. Σταμάτα να θέλεις κάτι παραπάνω και απόλαυσε αυτό που έχεις τώρα μανίτσα μου. Δεν είσαι σαντανομένη. Είσαι φορτσάτη. Τι σκοπεύεις να του πεις δηλαδή, «γιατί δεν μου λες ότι μ’ αγαπάς;». Και μετά τι; «Αφού με αγαπάς γιατί δεν με παντρεύεσαι;».

Ένα μήνα βγαίνετε κορίτσι μου, όχι μια δεκαετία. Νομίζεις πως το σ’ αγαπώ τον πρώτο μήνα έχει αξία;

Πνάσε και απόλαυσε. Δεν χρειάζονται όλα τα πράγματα διεκδίκηση. Κάποια χρειάζονται αναμονή για να αποκτήσουν αξία. Στην τελική, δώσε του την ευκαιρία να σε εκπλήξει!

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ