«A Haircut Story»: επαναπροβολή στο Ριάλτο

Article featured image
Article featured image

Τον Μάρτιο του 2013, η Κύπρος έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρωζώνη στην οποία εφαρμόστηκε κούρεμα καταθέσεων, ως μέσο διάσωσης των προβληματικών της τραπεζών.

Kαταθέτες των δύο μεγάλων τραπεζών του νησιού είδαν τις ανασφάλιστες καταθέσεις τους να μειώνονται δραματικά.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ντοκιμαντέρ της «Sharing an Island», η Δανάη Στυλιανού επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά με το «A Haircut Story», στο οποίο περιγράφονται επτά ιστορίες μέσα από τη μαύρη τρύπα των τραπεζών.  

Το «A Haircut Story», το οποίο έχει ήδη προβληθεί τον Αύγουστο που μας πέρασε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές, επαναπροβάλλεται αυτήν την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το vintage ως διαφύλαξη ταυτότητας

Article featured image

Ανοίγει η συζήτηση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή στο διάστημα

Article featured image

Η πτήση ενός γουρουνιού που «σκοτείνιασε» ένα ολόκληρο χωριό