Παγκόσμιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός [το ερχόμενο Σάββατο σε όλες τις πόλεις]

Article featured image
Article featured image

Με σλόγκαν «Μια νίκη για όλη τη ζωή» θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, η εκδήλωση «Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2014», την οποία διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» και στηρίζει διαχρονικά η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο του προγράμματος έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς «Συμμετοχή».

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Φίλιππου Πατσαλή και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε 250 κέντρα, σε 9 διαφορετικές χώρες.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στην εκδήλωση θα αρχίσουν στις 10.00 ενώ ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11.00.

Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

Λευκωσία: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (πρώην Intercollege) (τηλ. 99365414).

Λεμεσός: Crowne Plaza Limassol, Προμαχώνα Ελευθερίας 2, Άγιος Αθανάσιος (τηλ.:99604050).

Λάρνακα: Med Schools Λάρνακας, Kιλκίς 10, Λάρνακα (τηλ. 96649737).

Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Βασιλέως Κωνσταντίνου 87 (τηλ. 26848000).

Ελ. επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου, Αντώνη Παπαδοπούλου 6 (τηλ. 99571343).

Tο θέμα των φετινών εκδηλώσεων, όπως ορίστηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό WABA (World Alliance for Breastfeeding Action), έχει ως επίκεντρο την απόλυτη στήριξη της κοινωνίας προς τις θηλάζουσες μητέρες με στόχο την επίτευξη της συνεχιζόμενης γαλουχίας που αποτελεί Δώρο Ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99365414 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.breastfeeding-cyprus.org. Πληροφορίες σχετικά με τον WABA μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.worldbreastfeedingweek.org.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ