Καλύτεροι στο σεξ οι άνδρες με κοιλιά

Article featured image
Article featured image

Όσο μεγαλύτερη κοιλιά έχει ένας άνδρας τόσο καλύτερος εραστής είναι. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ερευνητές στο Πανεπιστημίου Erciyes στο Καϊσέρι της Τουρκίας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος και των αντρικών σεξουαλικών επιδόσεων.

Για την ακρίβεια, οι άντρες με «κοιλίτσα» αντέχουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης πέντε λεπτά περισσότερο απ΄ ότι οι πιο αδύνατοι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 200 άνδρες. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος «αντέχουν», κατά μέσο όρο, 7.3 λεπτά στο κρεβάτι. Οι πιο αδύνατοι του γκρουπ άντεχαν με το ζόρι δύο λεπτά, ενώ είχαν περισσότερες πιθανότητες να εκσπερματώσουν πρόωρα.

Αν ένας άνδρας κάνει σεξ 100 φορές το χρόνο, οι ερευνητές εξηγούν ότι αν έχει κοιλίτσα θα ξοδέψει γύρω στις 8 ώρες περισσότερο ετησίως κάνοντας σεξ με τη σύντροφό του απ' ότι ένας γυμνασμένος άνδρας.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει εξήγηση. Όσο περισσότερο κοιλιακό λίπος έχει ένας άνδρας, τόσο περισσότερη οιστραδιόλη έχει, μια γυναικεία ορμόνη που βοηθάει στην αναστολή των οργασμών.


Πηγή: Athens voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ