«Pet and Family Fun Day» στη Λευκωσία [το ερχόμενο Σάββατο]

Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, επ’ ευκαιρία  της παγκόσμιας ημέρας ζώων, το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν το «Pet and Family Fun Day». Μια ωραία γιορτή με επιδείξεις, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό, παζαράκι και όχι μόνο.

 

Από την Γιώτα Κούμουρου

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Κήπο (δίπλα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων) και απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες τετράποδων καθώς και σε όλους όσοι αγαπάνε… το σκύλο και τη γάτα.

Η εκδήλωση που θα αρχίσει στις 10.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18.00, θα περιλαμβάνει  ποικιλία από φαγητά, καφέδες και ποτά, καθώς και παζαράκι με προϊόντα σχετικά με τα κατοικίδια.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για την ενίσχυση των καταφυγίων των ζώων και για την ευημερία των αδέσποτων.

Η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται το «Pet and Family Fun Day» είναι η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της αγάπης και της ασφάλειας που μας προσφέρουν τα κατοικίδιά μας καθώς και η προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας τους αλλά και η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν.

 Το «Pet and Family Fun Day» έχει ως στόχο όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και μη, να συμμετέχουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μια μέρα διασκέδασης ανάμεσα σε χαριτωμένα τετράποδα!

 

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει μια ευρύτατη ποικιλία δραστηριοτήτων, χωρισμένη σε τέσσερις άξονες:

1. Διαγωνισμοί και επιδείξεις σκύλων από τον κλάδο αστυνομικών σκύλων και hot dog show από εκπαιδευτή. Περισσότερες πληροφορίες στο www.lefkosiazo.com.

2. Παιδική γωνιά για γυμναστική, γιόγκα, εργαστήρια μουσικής δημιουργικότητας και μουσικοκινητικά προγράμματα Kindermusik, μαγειρική με τους «Μικρούς Μάγειρες», φουσκωτά, παιχνίδια, κατασκευές, παραμύθια και κουκλοθέατρο από την Αντρούλα Εμπεδοκλέους.

3. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κίνηση και έκφραση από το 71ο Σύστημα Προσκόπων, παρουσίαση από τον αθλητικό σύνδεσμο μονομάχων, capoeira και zumba από το e-motion dance and health studio.

4. Παράλληλες δραστηριότητες όπως acroyoga (μετά από δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.lefkosiazo.com) και τοξοβολία.



Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας και την ιστοσελίδα του Λευκωσιάζω.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ