«Συναυλία Αλληλεγγύης» με τον Διονύση Σαββόπουλο

Article featured image
Article featured image


Το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει «Συναυλία Αλληλεγγύης» με το μουσικό σχήμα του Διονύση Σαββόπουλου - Dionysis Savvopoulos για την οικονομική ενίσχυση των άπορων φοιτητών του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στην Πανεπιστημιούπολη, στην Πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. Το κόστος του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα €10 για ενήλικες, €8 για φοιτητές και μαθητές και €5 για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Τόσο το Σωματείο όσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσβλέπουν στην ενεργό συμμετοχή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας και του κοινού, σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η επιτυχία της οποίας θα ενισχύσει ουσιαστικά το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, αλλά και θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η κυπριακή κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, επικοινωνείτε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλέφωνο 22894021 (07.30-17.30) ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ