24 χρόνια «Της Κυριακής το κάγκελο» [24 χρόνια Ράδιο Πρώτο]

Article featured image
Article featured image

24 χρόνια έχουν περάσει από τη πρώτη φορά που οι δέκτες του Ράδιο Πρώτο μετέδωσαν για 1η φορά την σατιρική κυριακάτικη εκπομπή «Της Κυριακής το Κάγκελο» με το μοναδικό στο είδος του Δημήτρη Καλλέργη.

 

24 χρόνια μετά, η ίδια εκπομπή, στην ίδια μέρα και ώρα, και με τον ίδιο πρωταγωνιστή, έρχεται να μας διασκεδάσει για ακόμη μια Κυριακή σε ένα επετειακό πρόγραμμα με αφορμή τα γενέθλια της!

Χιλιάδες ώρες εκπομπών έχουν «συμπιεστεί» και διαμορφωθεί ειδικά για την εκπομπή της ερχόμενης Κυριακής, σε ένα best of πρόγραμμα συμπυκνωμένου χιούμορ και ανεπανάληπτων στιγμών του παλαιού και πρόσφατου παρελθόντος, ειδικά αφιερωμένη στους φανατικούς και όχι μόνο ακροατές της εκπομπής.

Μαζί με τον Δημήτρη Καλλέργη φυσικά και όλοι οι guest stars χαρακτήρες του που θα μας θυμίσουν ξανά γιατί η εκπομπή «Της Κυριακής το Κάγκελο» παραμένει δυναμική και αναλλοίωτη εδώ και 24 συναπτά έτη.

Ραντεβού λοιπόν αυτή την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στους 99.3 / 89.4 / 87.9 του Ράδιο Πρώτο για ένα επετειακό ξεκαρδιστικό δίωρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ