Ομαδικό μπουγέλωμα και από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Είναι σε όλους γνωστό ότι η εκδήλωση ALS Ice Bucket Challenge έχει κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό την ύπαρξη και τα χαρακτηριστικά της ασθένειας ALS και έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο, μετά και την πρόκληση που είχε δεχθεί, έτσι διοργάνωσε το δικό του ομαδικό μπουγέλωμα.

 

Φωτογραφίες Γιώργος Μιχαήλ



Συγκεκριμένα, σήμερα στη 1μ.μ. το προσωπικό του ΙΝΓΚ μαζί με ασθενείς και εθελοντές μπουγέλωσαν τον Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού αφού προηγουμένως όλοι οι συμμετέχοντες προέβησαν σε μια τηλεφωνική εισφορά μέσω μηνύματος sms.

Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην εξοικονόμηση νερού, ο κύριος Φυλακτού δέχτηκε τη ψυχρολουσία εκ μέρους του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Με την ευκαιρία αυτή, το ΙΝΓΚ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που είχε το κουράγιο να πραγματοποιήσει την δική του ψυχρολουσία και να κάνει την δική του εισφορά στηρίζοντας τους ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο ALS.

Ως γνωστό, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου προσφέρει τις Ιατρικές  υπηρεσίες του στους ασθενείς με ALS. Επιπρόσθετα το ΙΝΓΚ και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου, συνδιοργανώνουν τον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON. Τα έσοδα του TELETHON στηρίζουν τους ασθενείς που πάσχουν από ALS μέσω της χορηγίας που προσφέρει στο Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου ο οποίος οργανωμένα διασφαλίζει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συγκεκριμένων ασθενών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ