Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού [φαβορί ο Νέτο]

Article featured image
Article featured image

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο μέχρι την Τετάρτη, με τον κεντρικό αμυντικό φυσικά να αποτελεί τον διακαή πόθο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

 

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, μεγάλο φαβορί είναι ο Λουίς Νέτο και όπως όλα δείχνουν είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, αλλά και του Βίτορ Περέιρα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο πως η ελληνική ομάδα έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Παράλληλα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται με την Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εν τω μεταξύ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τηρούν στάση αναμονής για το θέμα του Τζόελ Κάμπελ μετά και τις δηλώσεις του ίδιου ότι θα ήθελε να περιμένει μια ευκαιρία από τον Αρσέν Βενγκέρ προκειμένου να βρει θέση βασικού στην 11άδα της Άρσεναλ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ