Γιορτάζουμε τον έρωτα με αυθεντικές γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο

Article featured image
Article featured image

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Holiday Inn στη Λευκωσία, είναι ο κατάλληλος χώρος για να δειπνήσετε την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, με αυθεντικές γεύσεις απ’ όλο τον Κόσμο. 

                                                

Στο εστιατόριο Vivere Ristorante Italiano του ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστα ερωτική βραδιά με ιταλικές γεύσεις. Οι chefs έχουν δημιουργήσει  ένα εξαίρετο ιταλικό μπουφέ που προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με ένα ρομαντικό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Η τιμή είναι στα €35.00 το άτομο και συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι σαμπάνιας και σοκολατάκια.                         

Το εστιατόριο Marco Polo που βρίσκεται στον 7ον όροφο του ξενοδοχείου, μπορεί να σας χαρίσει μια αξέχαστη ρομαντική βραδιά με την πιο πανοραμική θέα της πόλης. Οι Chefs έχουν δημιουργήσει  ένα εξαίρετο Valentines Μπουφέ με γεύσεις από όλο τον κόσμο. Η βραδιά θα συνδυάζεται με ένα ρομαντικό  ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Η τιμή είναι στα €37.00 το άτομο και συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι σαμπάνιας και σοκολατάκια.

Το ξενοδοχείο προσφέρει για την βραδιά των ερωτευμένων και μια άνετη διαμονή σε ένα από τα πολυτελή δίκλινα δωμάτια του, στην ειδική τιμή των €84.00 τη βραδιά. Η τιμή συμπεριλαμβάνει πρωινό, σαμπάνια και σοκολατάκια στο δωμάτιο.

 

Απολαύστε και τα μοναδικά πακέτα διαμονής Αγίου Βαλεντίνου

Διαμονή σε διπλό δωμάτιο για δύο άτομα  με Δείπνο στο Marco  Polo Restaurant  στην ειδική τιμή  των  €143.00 τη βραδιά, με  πλούσιο πρωινό μπουφέ. Προσφέρονται  σαμπάνια και σοκολατάκια στο δωμάτιο.

Διαμονή σε διπλό δωμάτιο για δύο άτομα  με Δείπνο στο Vivere Ristorante Italiano   στην ειδική τιμή  των  €139.00 τη βραδιά, με πλούσιο πρωινό μπουφέ. Προσφέρονται  σαμπάνια και σοκολατάκια στο δωμάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 22712712.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ