«Οταν ντύνομαι γυναίκα αισθάνομαι σιγουριά»

O χημικός Αλεξ Μακέι, μια φορά τον μήνα μεταμφιέζεται σε γυναίκα και χρησιμοποιεί το όνομα Τζίλυ. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε το τέλος του γάμου του με την σύζυγο του Λιζ.

 

Μετά το διαζύγιο, o Μακέι κατηγόρησε την γυναίκα του ότι του έκλεψε τις ψηλοτάκουνες γόβες του και άλλα αντικείμενα, αξίας 7 χιλιάδων λιρών, που χρησιμοποιούσε για την μεταμόρφωση του σε Τζίλ.

Η γυναίκα του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ένας άγριος καυγάς ξέσπασε. Η αστυνομία παρενέβη, ύστερα από ένα τηλεφώνημα της Λιζ που κατηγορούσε τον πρώην άντρα της ότι την έβρισε και άσκησε πάνω της σωματική βία.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο και ο Αλεξ αντιμετώπισε τις κατηγορίες της επίθεσης και της διατάραξης της οικιακής ειρήνης αλλά, τελικά, κρίθηκε αθώος.

Ο 64χρονος ένιωσε πως η απόφαση του δικαστηρίου, ήταν για αυτόν μια απελευθέρωση:


«Για πολλά χρόνια, δεν είχα πει τίποτα σε κανένα και ανταποκρινόμουν στις προσδοκίες των άλλων. Απολαμβάνω τη ζωή ως άντρας αλλά όταν είμαι ντυμένος γυναίκα αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό μου. Παρ'ολη την ταλαιπωρία, δεν λυπάμαι καθόλου για αυτό που έγινε, επειδή μπορώ, πλέον, να είμαι ο εαυτός μου».


Ο Αλεξ εξακολουθεί να εμφανίζεται ως Τζίλι μια φόρα τον μήνα και δηλώνει ότι νιώθει πιο ελεύθερος από ποτέ.    


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»