Στου Χατζηόμορφου να δεις μεζέ και γλέντι!

Φαντάζομαι, έχεις ακούσει για την ταβέρνα Χατζηόμορφος που βρίσκεται στο χωριό Μεσόγη της Πάφου; Μια απόλυτα κυπριακή παραδοσιακή ταβέρνα, που συνδυάζει καλό φαγητό και ανεβασμένη διάθεση με αυθεντικά λαϊκή διασκέδαση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Χατζηόμορφος υπόσχεται πως από την ταβέρνα του δεν θα φύγεις πεινασμένος, ειδικά αν παραγγείλεις τους μεζέδες του, οι οποίοι αποτελούνται από περίπου 27 πιάτα και στοιχίζουν μόνο 18 ευρώ το άτομο.

Στους μεζέδες θα βρεις, μεταξύ άλλων, κολοκυθοκεφτέδες με φέτα, πούλλες τηγανιτές, στιφάδο βοδινό, κλέφτικο, λουκάνικο χωριάτικο, χαλούμι χωριάτικο, κουνουπίδι φούρνου με κρέμα μπεσαμέλ, σουβλάκια και σιεφταλιές στα κάρβουνα, σαλιγκάρια, κεφαλάκι και πολλές άλλες νοστιμιές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι θαμώνες της ταβέρνας διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ζωντανή μουσική που ξεκινάει στις 21.15. Το πρόγραμμα αρχίζει με ρεμπέτικα, συνεχίζει με λαϊκά, ενώ για το τέλος περιλαμβάνει ελαφρολαικά άσματα. Το σχήμα αποτελείται από τους Γιώργο Συμεωνίδη (μπουζούκι), Χρυσανθό Χρυσάνθου (πλήκτρα) και Δώρα Γεωργίου (τραγούδι).

Στον Χατζηόμορφο μπορείς να διοργανώσεις βαφτίσεις αλλά και διάφορα άλλα πάρτι αφού στον εσωτερικό χώρο της πετροχτιστής ταβέρνας χωράνε 200 άτομα, ενώ στην παραδοσιακή αυλή του, που είναι γεμάτη με καταρράχτες, χωράνε 400 άτομα.

Η ταβέρνα είναι ανοιχτή από Τετάρτη μέχρι Σάββατο, από τις 18.30 μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα. Από τον Φεβρουάριο και έπειτα, ο Χατζηόμορφος θα ανοίγει και τις καθημερινές.

Για τα διάφορα events που διοργανώνει η ταβέρνα, μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα της στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 99349656 και 99909790.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ