Το ΜΑΝΤΕΙΟ της χρονιάς [Οι προβλέψεις του Δελφού για το '15]

Article featured image
Article featured image

Γενικές Γνώσεις για να περάσεις τη χρονιά ανώδυνα:

Γεωγραφικού Ενδιαφέροντος

*ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω

*ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς

*ο Ουρανός στον Κριό

*ο Κρόνος στον Τοξότη (από 15/6 - 17/9 στο Σκορπιό)

*ο Δίας θα βρίσκεται στο Λέοντα ως τις 11/8 και έπειτα περνάει στην Παρθένο.



Γεωμετρικές Επιπτώσεις

Το τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ουρανού θα μας ανανεώσει. Εκεί που πίστευες πως όλα είναι μια από τα ίδια, έρχεται το τρίγωνο και προσφέρει πρωτοπορία. βεβαίως αυτό υπό τη προϋπόθεση πως είστε εργατικοί και δεν απλώνετε ζάμπα.



Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης-Άρη όλη τη χρονιά θα αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό είναι πολύ καλό αλλά και εξαιρετικά δυσχερές. Ξαφνικοί έρωτες, αιφνίδιοι χωρισμοί, εκρηκτικές ανακατατάξεις.

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα συνεχίζονται και φέτος δημιουργώντας εντάσεις και δυσκολίες σε οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις και υγεία. Θα υπάρξει αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Δούλεψε για να γίνει ανοικοδόμηση και ουχί γκρέμισμα!

Με βάση το Δία στο Λέοντα, οι ευνοημένοι της χρονιάς ως τις 11/8 είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου.

Από 12/8, με το Δία στην Παρθένο, ευνοούνται όλοι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί.



Γράφει ο Δελφός





ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι αλλαγές. Τα τελευταία χρόνια του έδωσες και κατάλαβε. Είπες να αλλάξεις και έφερες τα πάνω κάτω! Το 2015 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις και θα το κάνεις. Μπορεί να είναι ένα καινούργιο παιδί ή η αφοσίωση στη δουλειά σου. Την ολοκληρωτική προσοχή σου σε κάτι, να τη θεωρήσεις δεδομένη. Το παιδί μετά το καλοκαίρι, παίζει, να το θυμάσαι!

Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 φέρνει έρωτες, φλερτ, γνωριμίες, διασκέδαση, επέκταση, ταξίδια, απογόνους (ακούς; απογόνους λέμε!). Από τον Αύγουστο και μετά θα υπάρξει τάξη, ηρεμία και ασφάλεια. Η καθημερινότητά σου όπως την ήξερες θα αλλάξει. Η διατροφή θα διαφοροποιηθεί και η υγεία σου θα έχει προτεραιότητα. Αν έχεις προβληματική σχέση να ξέρεις πως δεν σας βλέπω να ξεχειμωνιάζετε. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Σκορπιό το καλοκαίρι, ότι συνεργασίες και σχέσεις με προβλήματα, θα γίνουν παρελθόν. Τα επαγγελματικά προβλήματα θα κάνουν «πραφ» τον Απρίλιο. Θα εξαφανιστούν για λίγο και μετά πάλι τον Σεπτέμβριο θα σου θυμίσουν ότι δεν σε ξεχνούν! Το να αλλάξεις δουλειά ή να τα βρεις μπαστούνια στην υφιστάμενη, μην το θεωρήσεις απίθανο!

Ξέρω πως τα οικονομικά σε ανησυχούν για αυτό και θα αναφερθώ σε αυτά πάραυτα. Λοιπόν, η Αφροδίτη, από τέλος Φεβράρη μέχρι μέσα Μάρτη, θα βοηθήσει μια στάλα τα οικονομικά, αλλά μη περιμένεις και θαύματα.

Εν τω μεταξύ, ο Άρης θα κάνει μια πολύ εντυπωσιακή επίσκεψη στο Ζυγό μέσα του Νοέμβρη. Αν παρατηρήσεις πως είσαι μια στάλα νευρικούλης και δεν μπορείς να κρατήσιες το στοματάκι σου κλειστό, να ξέρεις ποιοι φταίνε!







ΤΑΥΡΟΣ

Αναπνοές. Σε θέλω με βαθιές, δυνατές, έντονες και γεμάτες ανακούφιση ανάσες. Ο Κρόνος (όχι φίλος σου) έφυγε από το Σκορπιό (θα επιστρέψει 15/6 - 17/9 αλλά δεν είναι ανάγκη να ανησυχείς από τώρα). Αυτό σημαίνει πως μπορείς να προχωρήσεις, να αφήσεις πίσω σου όλα τα κακά και απαράδεκτα που συνέβησαν και να ζήσεις όμορφα και δημιουργικά. Να θυμάσαι πως μερικά πράγματα είναι μαθήματα ζωής. Το να αφήσεις κάτι πίσω σου, δεν σημαίνει πως ξεχνάς ότι έγινε.

Ο Δίας -τον αγαπάμε- κάνει περατζάδες φέτος και δεν στέκεται ήσυχος. Έχοντας παρκάρει στον Λέοντα μέχρι το καλοκαίρι, θα φέρει αλλαγές τύπου συγκατοίκηση (καλό), μετακόμιση (επίσης καλό) ή και ένα παιδί (τέλειο). Εκτός από αυτές τις εξαιρετικές αλλαγές, μπορεί όμως να προκαλέσει εντάσεις και να βγάλει απωθημένα. Μετά όταν επισκεφτεί τη Παρθένο, ερωτική σου ζωή θα βελτιωθεί (αυτό το παιδί που λέγαμε!) θα αναδείξεις τα ταλέντα σου, θα κάνεις νέα σχέδια, θα αποκτήσεις κίνητρο και διάθεση για πολλά πράγματα!

Η Αφροδίτη, εν τω μεταξύ, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα του Απρίλη. Εκείνη τη περίοδο ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, τις συνεργασίες και τις σχέσεις, να το προχωρήσεις. Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβρη, θα είναι ανάδρομη, οπότε ότι και να κάνεις θα πέσει στο κενό. Βάλε reminder στο κινητό. Όχι να πεις πως δεν σε προειδοποίησα! Την ίδια περίοδο, ότι διλήμματα έχεις που αφορούν καριέρα και ερωτικά, θα λυθούν. Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις και απλά κάνε το.

Στα γκομενικά τα πας εξαιρετικά και χαίρομαι. Επιτέλους κι εσύ βρε παιδί μου, να νοιώσεις τη χαρά της δέσμευσης και τη σιγουριά της σχέσης! Μπράβο.

Να ξέρεις πως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου δώσει απίστευτη δύναμη και θα σε βοηθήσει να επεκταθείς, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση. Άντε αγάπη μου γλυκιά, βάλε τα δυνατά σου και πέρκειν μου, δεις χαΐρι!







ΔΙΔΥΜΟΙ

Λοιπόν, αν θέλεις μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση και να διαβάσεις το πολύ ενδιαφέροντα θέματα που ανέβασαν τα παιδιά στο viral. Τι θέλεις να σου πω ψέματα; Αφού δεν είναι καλή η χρονιά για εσάς. Μαλακίες θα λέμε τώρα; Ο Κρόνος έχει κατσικωθεί απέναντί σου και δεν λέει να σε αφήσει να πνάσεις. Θα πάρεις τα μαθήματά σου φέτος και θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή.

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να τους αποδείξεις (στους ανώτερούς σου εννοώ), πως είσαι ικανός και ακόμη θέλεις τη δουλειά σου. Οι Ηλιακές εκλείψεις Απρίλιο και Σεπτέμβριο θα φέρουν ριζικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σου. Η κρίση σου θολώνει, αρκετά λάθη, εξαπατήσεις και περίεργες συμπτώσεις θα τα φέρουν όλα πούκουπα. Το να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις είναι μια εναλλακτική. Ή που θα πας παραπάνω ή που θα κατρακυλήσεις παρακάτω. Ποιος ξέρει οέο;

Με τον Δία στον Λέοντα ως τις 11/8 θα έχεις διέξοδο. Λίγο τα ταξίδια, λίγο οι εκδρομούλες, θα σε βοηθάν να καθαρίσει το μυαλό σου. Θα σου ανοίξει τους ορίζοντες, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα επικοινωνείς, θα παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά προγράμματα, θα μπεις σε νέους κύκλους.

Από τον Αύγουστο, τα μακριά, έρχονται κοντά. Είτε αντέχεις σχέσεις και συνεργασίες, είτε τις στέλνεις όλες στον αγύριστο και ξεκινάς από την αρχή. Θα αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα, επιτέλους παλιοχέστη!

Αν δεν θέλεις απόγονο, κατά τη διάρκεια των σεληνιακών εκπλήξεων, στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο, να είσαι πολύ σχολαστικός με την αντισύλληψη, αλλιώς σε βλέπω να μεγαλώνει η οικογένεια. Οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρουν ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά.

Η συμβουλή μου για το 2015 είναι να κόψεις τις ...κακές συνήθειες. Αν δεν αποκτήσεις πειθαρχία, σε βλέπω να το τρως το κεφάλι σου.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2015 δεν είναι κακή χρονιά. Όχι. Μια χαρά θα είναι. Μη φανταστείς τρελά κέφια και χορούς πάνω στα τραπέζια. Όχι, πιο κάλμα. Θα ρίξεις τους ρυθμούς  και θα ασχοληθείς με ταξίδια, συγγενείς και υψηλή διανόηση.

Επειδή είσαι Καρκίνος, θα αρχίσω από τα οικονομικά. Μην γκρινιάζεις και θα βελτιωθούν. Με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8 είτε μέσω μιας αύξησης είτε μέσω μιας άλλης πηγής εσόδων, θα ανακάμψεις. Όταν θα επισκεφτεί την Παρθένο, εσύ θα αποφασίσεις πως πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, να ξεκινήσεις το σχολείο πάλι ή να αφοσιωθείς στο γκομενάκι και να χαθείς σε ταξίδια νοητά ή και πραγματικά.

Με τις Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού (τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο να τις περιμένεις) θα θελήσεις -πάλι- να εδραιωθείς στον επαγγελματικό τομέα. Θέλεις να τους κόψεις τον κώλο, να τους πάρεις τα σώβρακα, θέλεις να παραμιλάνε όλοι και να θαυμάζουν εσένα. Άντε κάνε το!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα ενισχύσει το ένστικτό σου, οπότε να το εμπιστεύεσαι και να το συμβουλεύεσαι.

Μια μικρή συμβουλή πριν πάω στον επόμενο, είναι η εξής: επειδή ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό, από 21/6 - 9/8 και από 12/11, θα είσαι μια στάλα νευρικούλης. Επίσης, θα δημιουργεί εντάσεις και θα οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Εγώ σου δίνω την πληροφορία. Εσύ ότι θέλεις κάνε. Εξάλλου, chances are είναι η αστρολογία φίλε μου!







ΛΕΩΝ

Μααααάλιστα! Ούφου, τι να πω που είναι δύσκολα τα πράγματα και εσύ μέσα στην άρνηση; Λοιπόν, μέχρι τον Αύγουστο, ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ανοίγει το δρόμο. Πρέπει να διαλέξεις ένα όραμα, ένα πάθος, μια νέα αποστολή και να πιστέψεις σε αυτήν. Οι προοπτικές είναι καλές αρκεί να μην το παρακάνεις. Δεν είναι ανάγκη να μείνεις σε μια σχέση για αυτά που κάποια στιγμή θα έρθουν, ούτε να μείνει σε κάποια δουλειά γιατί εσύ είσαι φιλόδοξος. Πρέπει να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και αν μείνεις έγκυος, να το δεις ψύχραιμα.

Μετά τον Αύγουστο τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι δύο: πρώτον τα κιλά σου και δεύτερο τα χρέη σου. Και τα δύο θα αποτελέσουν σοβαρό πρόβλημα.

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από 15/6 - 17/9, θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Τίποτα δεν μένει για πάντα το ίδιο. Τίποτα δεν είναι μόνιμο, τίποτα δεν είναι για πάντα. Θα προχωρήσεις ή θα φύγεις; Ή προχωράς τη σχέση σου ή φεύγεις. Θα ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα μέσα σου σε συναισθηματικό επίπεδο.

Πολλά πράγματα θα έρθουν πούκουπα και ισάριθμες αξιολογήσεις θα χρειαστεί να κάνεις. Επιπλέον, οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο θα συνδράμουν στο να αλλάξεις νοοτροπία επί του επαγγελματικού. Μπορεί εκτός από νοοτροπία, να αλλάξεις και περιβάλλον. Ποιος ξέρει; Αλλάζουν τη φιλοσοφία σου στην καριέρα. Από την άλλη, οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα θα αλλάξουν άρδην τις προτεραιότητές σου. Το σύστημα αξιών μεταβάλλεται. Το χρήμα αποκτά πολύ σημαντική θέση, ενώ η σχέση σου θα δοκιμαστεί πολύ γερά.

Ο Ουρανός στον Κριό όμως δεν θα σε αφήσει έρμαιο των καταστάσεων. Θα σε  βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Θα σε ανανεώσει και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου.

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη, ο Άρης θα σου αλλάξει τα φώτα. Πρόσεχε τι λες. Πρόσεχε τι κάνεις. Έχε υπόψη σου πως θα υπάρξουν εντάσεις. Έγλεπε!







ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άκου με προσεκτικά και όλα θα πάνε εξαιρετικά καλά. Όσο περισσότερο δουλέψεις το πρώτο εξάμηνο, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείς το δεύτερο.

Με τον Δία στο Λέοντα ως τον Αύγουστο το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κάνε κάτι καλό για εσένα, τη διάθεσή σου, τον κόσμο, κάνε ψυχανάλυση. Από τα μέσα Αυγούστου, κάνεις ένα περιποιημένο restart. Με τον Δία στο ζώδιό σου, από 12/8, και το Βόρειο δεσμό εκεί από τον Νοέμβριο, η ζωή σου θα αποκτήσει καλές προοπτικές.

Τώρα είναι η μεγάλη ώρα. Άκου τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Αυτό που θέλεις, αυτό να κάνεις.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορεί να αποφασίσεις να δουλέψεις σε χώρο σπιτιού ή να βάλεις νέες βάσεις στην εργασία. Το σίγουρο είναι πως από το Σεπτέμβριο, θα βάλεις γερές βάσεις στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο θα ταρακουνήσουν τον οικονομικό τομέα. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου το ίδιο διάστημα μαζί με τον Βόρειο δεσμό εκεί φέρνουν καρμικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Θα πρέπει όμως να προσέχεις. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ο παλιο-Ποσειδώνας στο απέναντι ζώδιο, θολώνει την κρίση σου και φέρνει εξαπατήσεις. Μπορεί να γίνεις υπερβολικά καχύποπτος άνθρωπος. Να βλέπεις παντού εχθρούς και δολιοφθορές. Η κρίση σου θα είναι θολωμένη και οι επιδόσεις σου σε όλους τους τομείς, πολύ περιορισμένες. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Άρης θα σου αλλάξει τα άρπουλα από τέλος Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Αυτά. Γενικά όμως καλά.







ΖΥΓΟΣ

Θα πω κάτι βαθυστόχαστο: το 2015, θα είναι η συνέχεια του 2014. Ε, ε, ε; Με πιάνεις;

Θα στο πω πιο απλά: και φέτος θα συνεχίσεις να μαθαίνεις και να ανακαλύπτεις δυνατότητες και προοπτικές.

Το πρώτο εξάμηνο, μέχρι τις 11/8, ο Δίας στο Λέοντα ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Δεν θα πω πως γίνεσαι εξόλης και προόλης, αυτό που θα αναφέρω είναι πως θα γνωρίσεις κόσμο,  φλερτάρεις, θα κάνεις τα ωραία σου και θα περάσεις καλά. Ταυτόχρονα, θα βάλεις καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Με την είσοδό του Δία στην Παρθένο, από 12/8, τα πράγματα θα γίνουν πιο κάλμα. Θα πάρεις το χρόνο σου, θα κατασταλάξεις και θα θελήσεις να περιορίσεις τις συναναστροφές, μόνο με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, (βλ. 15/6-17/9) καλό θα ήταν να είσαι μπουκωμένος, γιατί θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις πολλά. Περιορίσου λίγο. Λέγε λίγα λογάκια αλλά να είναι καλά, φροντισμένα και σωστά.

Με τις Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο καλείσαι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, ενώ με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα ασχολείσαι με την υγεία σου και την καθημερινότητά σου.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 8/11 - 5/12 αποκτάς αισιοδοξία ενώ ερωτικά και οικονομικά θέματα προωθούνται. Ο Βόρειος δεσμός στο ζώδιό σου ως τον Νοέμβριο βοηθά σχέσεις και συνεργασίες.

Με τον Άρη στον Κριό από 20/2-31/3 και στο ζώδιό σου από 12/11 θα υπάρχουν εντάσεις. Αν δεν θέλεις να αποχαιρετήσεις οριστικά και αμετάκλητα συνεργασίες και σχέσεις, καλό θα ήταν να κρατήσεις τις εντάσεις στον εσωτερικό σου κόσμο και α μην τις επιτρέψεις να εξωτερικευτούν. Αυτά!







ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν εξαιρέσουμε τη μικρή αυτή περίοδο οπότε ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο (βλ. 31/3-12/5) και θα κυριαρχεί εκνευρισμός, νεύρα και κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, κατά τα άλλα το 2015 θα είναι εξαιρετικό για εσένα... μιλούι! Ο Κρόνος έφυγε και εσύ αναπνέεις και πάλι!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, το πρώτο εξάμηνο, ο έρωτας θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασες και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Θα πετάς στα σύννεφα αλλά δεν θα είσαι ξασκιασμένος. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα χαλαρώσεις στη σχέση σου. Θα είσαι ο απόλυτος άρχων και θα το απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο ψωνάρα! Θα το απολαμβάνεις πραγματικά. Στα επαγγελματικά, προμηνύεται άνοδος και μάλιστα άνοδος μεγάλη. Ευκαιρίες για να κάνεις νέα πράγματα θα υπάρχουν αλλά να θυμάσαι πως τίποτα δεν θα γίνεται εύκολα, θα χρειαστούν υποχωρήσεις και προσπάθειες. Ως γνωστό, θα πρέπει να βρέξεις πωπό για να φας ψάρι!

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο σε καλούν να φροντίσεις την υγεία σου, τη διατροφή σου και να αλλάξεις τις συνήθειές σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις παρακάνει. Ήθελα καιρό να σου πω πώς έγινες ένα βορτούι, αλλά δεν το έφερε η κουβέντα. Πλέον δεν μπορώ να μη στο επισημάνω.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σού δίνει τρομακτική δύναμη, θα είσαι πιο δυναμικός από ποτέ. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και συ πλέον δε θα μασάς τα λόγια σου και θα τα ξαμολάς όλα με το όνομά τους και με ανείπωτη ευκολία. Δίπλα σου θα μείνουν όσοι αξίζουν.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα για να κάνεις όσα επιθυμείς. Άντε μαναράκι μου. Τα καλύτερα σου εύχομαι!







ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο αγκαζέ, κατά τη διάρκεια του 2015, θα δώσεις εξετάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Καταρχήν στα επαγγελματικά, θεώρησέ το δεδομένο πως θα ζοριστείς. Από την άλλη στα ερωτικά, μια μοναξιά θα τη νοιώσεις. Δυστυχώς ο ενθουσιασμός σου, θα μετατραπεί σε ψυχρή λογική. Τι θέλεις δηλαδή; Να μη στα πω; Δείξε υπομονή και επιμονή, ακολούθησε τη ροή των καταστάσεων, κάνε συμβιβασμούς και θα υπάρξει ένα αύριο καλύτερο... κατά κάποιον τρόπο τέλος πάντων!

Από σήμερα έως και τον Αύγουστο, οπότε ο Δίας θα βρίσκεται στο Λέοντα, δείξε τις ικανότητές σου, ταξίδεψε, κάνε κάτι ασυνήθιστο, συζήτα για τις ιδέες σου με εξειδικευμένους ανθρώπους. Θα έχεις αισιοδοξία και καλή διάθεση. Απόλαυσέ το όσο μπορείς γιατί από τα μέσα του Αυγούστου και μετά (από τις 12/8 αν θέλεις να ξέρεις επακριβώς) και το πέρασμά του Δια στην Παρθένο, θα αρχίσουν τα διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Μπορεί να σου τη βαρέσει και να θελήσεις να απελευθερωθείς από κανόνες και πρέπει, από το κατεστημένο, από σχέσεις που πιστεύεις πως σε οδηγούν σε μια συμβατική ζωή. Τι να σου πω; Περί ορέξεως... Σημασία έχει εσύ να νιώσεις καλύτερα και να μη ξεχνάς να προσέχεις την υγεία σου.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε πιέσει οικονομικά και ερωτικά όταν όμως γυρίσει στο Σκορπιό, από 15/6 - 17/9, θα ηρεμήσεις για λίγο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο φέρνουν εξελίξεις στην ερωτική και κοινωνική σου ζωή. Αυτό είναι πολύ καλό, μην ανησυχείς. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και μια ενδοσκόπηση με σκοπό να αλλάξεις πορεία. Οι Ηλιακές εκλείψεις το ίδιο διάστημα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνουν αλλαγές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα βάλεις νέες και πιο ουσιαστικές βάσεις στη ζωή σου. Και αυτό καλό είναι μη γκρινιάζεις.

Δεδομένης της παρούσας οικονομικής κατάστασης, έχω να σου πω κάτι που θα σε χαροποιήσει: ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διαμορφώσει τα οικονομικά σου και θα έχεις περισσότερα κέρδη! Χάρηκες; Μπράβο αγάπη μου.

Διάβασε τώρα και ένα δυσάρεστο: ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνει παραπλανήσεις, εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις σε σπίτι και οικογένεια. Θα είναι δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα.

Αφού με ξέρεις... πρέπει να πω την αλήθεια. Την πάσα αλήθεια.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταρχήν να τα χιλιάσεις και ότι επιθυμείς. Θα είναι ένας γεμάτος χρόνος. Παράπονο δεν θα έχεις. Κοινώς θα γίνει της π@#$%. Για να προετοιμαστείς, να σου πω πώς η Αφροδίτη στους Ιχθύς από 27/1 - 20/2 βοηθάει στα οικονομικά σου αλλά και τις σχέσεις σου. Εν συνεχεία το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα φέρει ξαφνικές απώλειες, αλλαγές στο περιβάλλον με τα κοντινά σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως η  προσωπικότητά σου θα αναμορφωθεί. Θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι, ανησυχίες, ζήλιες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα γιατί οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο θα σε κάνουν να αλλάξεις στάση στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Θα νιώσεις πως δεν αντέχεις τον ασφυκτικό κλοιό, πως δεν μπορείς να μείνεις εγκλωβισμένη. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Θα ανοίξουν οι πνευματικοί σου ορίζοντες, θα ταξιδέψεις, θα ερωτευτείς. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει αλλά έχε το νου σου. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σού δίνει έμπνευση και διαίσθηση σε όλο αυτό τον αχταρμά που θα ζήσεις. Τι να σου πω βρε γιαβρί μου; Υπομονή. Ακόμα δεν ολοκλήρωσα το πρώτο εξάμηνο! Για του λόγου το αληθές να σε ενημερώσω πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον ανάδρομο Κρόνο από 14/3-2/8 και τον ανάδρομο Πλούτωνα από 17/4-25/9 προκειμένου να μην πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σε βάλουν σε ατελείωτες ταλαιπωρίες.

Κατά τα άλλα, με το Δία στο Λέοντα ως τις 11/8 θα μείνεις στη σχέση σου και θα μοιράζεσαι πράγματα αν και κάποιες φορές θα νιώθεις την ανάγκη να διώξεις πάγιες απόψεις και συνήθειες. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας εποχής και στην αρχή μιας νέας και αυτό μπορεί να σε φοβίζει ή να σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Τα οικονομικά σου θα ευνοηθούν μέσα από κληρονομικά και ρυθμίσεις ή μέσα από ανθρώπους που θα σε στηρίξουν.

Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη ζωή σου. Θα έχεις επαγγελματικά ανοίγματα, θα ταξιδέψεις, θα ηρεμήσεις.

Άντε αγάπη μου. Πέρκειν μου ηρεμήσεις, να πνάσουν και οι γύρω σου!







ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε φοβίζει. Τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και όμορφα! Με τον Δία στο Λέοντα ως τις 11/8, θα πρέπει να τολμήσεις. Τι; Τα πάντα. Τόλμησε να ερωτευτείς, να παντρευτείς, να κάνεις restart, να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση, να γίνεις μια σοσιαλιτέ, να γίνεις αφεντικό που σέβονται και υπολογίζουν! Στη τελική αν δεν γουστάρεις πια τη σχέση σου, τόλμησε να φύγεις. Να πας παραπάνω. Όλα αυτά τα καλά θα ολοκληρωθούν με την είσοδό του στην Παρθένο, από 12/8, οπότε θα ανταμειφθείς και οικονομικά.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, τα πράγματα θα είναι καλά. Θα ξεκαθαρίσεις τις φιλικές σου σχέσεις και θα δεις την προσωπική σου ζωή με άλλη ματιά. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, τα πράγματα θα δυσκολέψουν μια στάλα -μπορεί και παραπάνω- καθώς θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Συγκρούσεις με αφεντικά ή γονείς, απώλειες εργασιακού τύπου είναι πιθανές και άλλα τέτοια χαριτωμένα θα βρεθούν στο διάβα σου και θα ζητήσουν την υπομονή σου.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο επιλύουν θέματα με συγγενείς, μετακινήσεις, ταξίδια. Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα δυσκολεύουν τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα. Μια σχέση σεξουαλική μπορεί να μετατραπεί σε μόνιμη.

Γενικά, το 2015 θα σε ξεβολέψει λίγο αλλά θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Μην υποβαθμίζεις αυτή την τόσο σημαντική αλλαγή πλεύσης.







ΙΧΘΥΕΣ

Ζεις στην πραγματικότητα ή ζεις με ψευδαισθήσεις; Αυτή είναι μια ενδεικτική ερώτηση που θα κληθείς να απαντήσεις μέσα στο 2015, το οποίο θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ειδικότερα μετά την άνοιξη. Αν νιώθεις πως στη δουλειά το πράγμα δε τσουλάει, νομίζω πως ακόμη και τα άστρα σε παροτρύνουν να ξεκουβαλήσεις επιτέλους και να κάνεις κάτι δικό σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις μέχρι το καλοκαίρι. Τον Σεπτέμβριο θα νιώθεις καλύτερα, πιο ισορροπημένα, θα έχεις βρει τη χρυσή τομή... επιτέλους!

Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8 σού δίνει ευθύνες και υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να φροντίσεις τη ψυχική και σωματική σου υγεία, χωρίς όμως να παραμελείς τη διατροφή σου. Με την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 12/8, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο, τυχερούλη!

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, από 15/6-17/9, κάνε συζητήσεις με έμπειρους ανθρώπους που θα σε καθοδηγήσουν προς το σωστό δρόμο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Με τις Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το ίδιο διάστημα θα εξελιχτείς στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, θα βρεις τη χρυσή τομή.

Θα κλείσω με κάτι ευχάριστο #not: με τον Άρη στον Κριό από 20/2-31/3 και στο Ζυγό, από 12/11, πρόσεχε τα έξοδά σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου από 12/1-20/2 φέρνει εντάσεις αλλά σου δίνει και δύναμη.

Άντε βρε. Μην ανησυχείς. Αποφάσισε πως πρέπει να πορευτείς μόνο σου επαγγελματικά και με προσοχή στα ερωτικά και όλα θα πάνε καλά. Ζήτα τη συμβουλή μεγαλύτερων σε εμπειρία και γνώσεις και δεν θα χάσεις. Αυτά από εμένα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ