Στη Λάρνακα φοβούνται την κακοκαιρία [θα είμαστε ΟΚ λέει ο Αντιδήμαρχος]

Article featured image
Article featured image

Το ψύχος και η κακοκαιρία που έρχονται είναι η συζήτηση των ημερών σε όλη την Κύπρο, αν υπάρχουν όμως κάποιοι που ανησυχούν περισσότερο είναι οι κάτοικοι της Λάρνακας και δεν τους αδικούμε.



Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, «μέχρι στιγμής παρά τις έντονες βροχοπτώσεις δεν υπήρχε οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση για οποιοδήποτε περιστατικό για πλημμύρες».

«Υπάρχουν τρία συνεργεία του Δήμου σε επιφυλακή για αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού από τις βροχοπτώσεις, δηλαδή για άντληση νερών από υπόγεια σπιτιών ή πλημμυρισμένους δρόμους. Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο έντονη θα είναι η βροχόπτωση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Ερωτηθείς κατά πόσον στην περιοχή Καμάρων λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή πλημμυρών, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας απάντησε πως «με βάση τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια διαφόρων συσκέψεων με τους αρμόδιους Υπουργούς, έχουν γίνει όλα όσα έπρεπε να γίνουν».

Εξήγησε πως «έχουν καθαριστεί οι οχετοί μέσω των οποίων τα νερά της βροχής κατευθύνονται προς την Αλυκή και τη θάλασσα και έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για αποφυγή πλημμυρών στο Δήμο Λάρνακας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ