«Εις το Κολόσσιν και εις τα Καστελλία» στο Φρούριο Κολοσσίου

Η εικαστική έκθεση με τίτλο «Εις το Κολόσσιν και εις τα Καστελλία», η οποία ξεκίνησε ήδη από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Φρούριο Κολοσσίου στη Λεμεσό, θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Επιμελήτρια της έκθεσης είναι η κριτικός τέχνης και λογοτεχνίας δρ. Νάτια Αναξαγόρου και σε αυτή συμμετέχουν 20 καταξιωμένοι Κύπριοι εικαστικοί, που ασχολήθηκαν με την ιστορία του μεσαιωνικού μνημείου και μετέπλασαν τα γεγονότα γύρω από την ιστορική του πορεία σε καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα έργα που εκτίθενται είναι εμπνευσμένα από το φρούριο και την πολυκύμαντη παρουσία του από τη Φραγκοκρατία στους νεότερους χρόνους.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Κλίτσα Αντωνίου, Παναγιώτης, Βίττης, Θεόδουλος Γρηγορίου, Κωνσταντίνος Ζαννέτος, Γιώτα Ιωαννίδου, Ελίνα Ιωάννου, Παναγιώτης Κακογιάννης,Γλαύκος Κουμίδης, Γιώργος Κυριάκου, Μαριάννα Κωνσταντή, Μαρία Λιανού, Άγγελος Μακρίδης, Αντώνης Νεοφύτου, Λευτέρης Ολύμπιος, Στας Παράσχος, Αλέξανδρος Πισσούριος, Έφη Σαββίδη, Μελίνα Σουκιούρογλου, Λευτέρης Τάπας, Τατιάνα Φεραχιάν, Νίκος Χαραλαμπίδης.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 8.30 – 17.00


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ