Πάμε θέατρο, παίζει το αγαπημένο παραμύθι «Το δώρο της παπλωματούς»

Το αγαπημένο παραμύθι του Τζέφ Μπριμπό, «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ», σε μια διασκευή του Πέτρου Κονόμου, είναι το έργο που ανεβάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι».

 


Article featured image
Article featured image

Μια παιδική θεατρική παραγωγή που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών. Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 3 έως 103 χρόνων! Μια παράσταση γεμάτη χρώμα, κέφι, ζωντάνια και υπέροχες μουσικές!

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια γενναιόδωρη παπλωματού με «μαγικά» δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μαζεύει συνέχεια δώρα από το λαό του, έχει καταφέρει να μαζέψει στο παλάτι του όλους τους θησαυρούς του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν τον ικανοποιεί και έτσι ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει τον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά, τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους;

 

Οι συντελεστές

Τη διασκευή και σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου, την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Η κατασκευή των κοστουμιών ανήκει στη Μιρέλα Χατζηχριστοδούλου και η κατασκευή του σκηνικού είναι του Δημήτρη Δημητρίου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης, Πέτρος Τίγρης, Θέμις Ππόλου και Ξάνθια Αργυρού.

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάββατο 3 και 17 Οκτωβρίου στις 16:00 μμ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

ΠΑΦΟΣ: Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 16:00μμ, στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 16:00μμ, στον Κινηματογράφο ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αραδιππου)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: κάθε Κυριακή στις 10:30πμ, στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο

Γενική είσοδος €7

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 22 270420 και 99 485083.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ